ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ LIVE ΣΤΟ "CAFE BAR ΟΡΦΕΑΣ" ΣΤΙΣ 21:00(21/4/2019) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ LIVE ΣΤΟ "CAFE BAR ΟΡΦΕΑΣ" ΣΤΙΣ 21:00(21/4/2019)


Ο Γιώργος Περού την Κυριακή 21 Απριλίου θα βρίσκεται στον μοναδικό χώρο του Cafe Bar Ορφέας στην Κυψέλη όπου θα κλείσει τον κύκλο της χειμερινής του περιοδείας σε διάφορους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Σε μια από τις πιο όμορφες και ζωντάνές γειτονιές της Αθήνας ο Γιώργος Περού θα μας αφηγηθεί ιστορίες με οδηγό τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο από την ελληνική παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι καθώς και δείγματα της προσωπικής του δουλειάς.

Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Άκη Πάνου αλλα και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετυλίγει το κουβάρι των τραγουδιών δίνοντας έμφαση και σημασία στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

'Ωρα έναρξης: 21.00
Διεύθυνση: Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 8668544

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/276609619908485/




Ο Γιώργος Περού είναι νέος τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο Κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις (Οι 12 Ένορκοι, Εκτός Ύλης κ.α)
Υπογράφει και 2 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός - το 
«Απόψε Φίλα με» του Μανώλη Χιώτη


και το «Χθες το Βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη

https://youtu.be/sfXNojlOOUc


Fb Page Γιώργος Περού: https://www.facebook.com/GiorgosPerouOfficial/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->