ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:O ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ! - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:O ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ!

O ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ!


Συνέντευξη:N.K

O ήχος...με ταξιδεύει και με γεμίζει ψυχικά.Στο ταξίδι του ήχου νοιώθω ελεύθερος και αφήνομαι στα χέρια του χωρίς κανένα δισταγμό.Είναι ο φίλος μου και ο οδηγός μου.

-Ο Κόσμος... είναι ο στόχος μου. Για αυτόν γράφω μουσική και τραγουδάω τα τραγούδια μου. Τον νοιώθω πάντα πλάι μου σε αυτό το δρόμο και τον ευχαριστώ για την αγάπη του.

-Ενθουσιασμός...υπάρχει σε όλα στη ζωή μου. Με ότι καινούργιο κάνω ενθουσιάζομαι από την αρχή και παθιάζομαι μέχρι να το καταφέρω.

-Η Αρχή... μου είναι να δουλεύει κανείς πολύ σε αυτό που πιστεύει και κάποια στιγμή θα δικαιωθεί από το αποτέλεσμα.

-Η Έμπνευση... έρχεται πάντα όταν κάτι συμβαίνει.Όσα τραγούδια έχω γράψει εώς τώρα είναι βιωματικά και ίσως εκεί οφείλεται και η επιτυχία τους.

-Η Ομάδα είναι δύναμη...Όταν πάνω σε ένα θέμα δουλεύουν πολλά μυαλά το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν ήρθε στη γη για να είναι μόνος του.

-Η Δυσκολία... δεν με πτοεί αντίθετα με εξιτάρει θα έλεγα.Κάθε δυσκολία την παίρνω σαν μάθημα και με παρακινεί να την ξεπεράσω.

-Ο Στόχος... πρέπει να είναι ξεκάθαρος όσο και αν φαντάζει σαν όνειρο.Να δουλεύει κανείς για την πραγματοποίηση του καθημερινά και αδιάκοπα.

-Η Σκηνή... είναι ο κόσμος μου όλος.Αυτό το μοίρασμα των συναισθημάτων εύχομαι να μπορέσουν να το ζήσουν και άλλοι και να γευτούν την χαρά του.

-Η Χαρά μου... είναι απερίγραπτη όταν ένα νέο μου τραγούδι πηγαίνει πολύ καλά το αγαπά ο κόσμος και ακούγεται στα ραδιόφωνα.

-Το Πάθος για τη μουσική ήρθε στη ζωή μου από την παιδική μου ηλικία με ένα σκοπό να με κάνει καλύτερο άνθρωπο.

-Το αγαπημένο μου συναίσθημα είναι η αγάπη του κόσμου.Αυτή μου δίνει τη δύναμη να συνεχίζω και για αυτή την αγάπη τραγουδάω.

-Το Όνειρο... δεν μπορεί να μην υπάρχει στη ζωή μας. Είμαστε τα όνειρά μας. Aυτά μας κατευθύνουν και κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

-Το καινούργιο... πάντα έρχεται στην ώρα που πρέπει. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το περιμένουμε με χαρά.

Πληροφορίες καλλιτέχνη…

VIDEO
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΡΕΦΡΑΙΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ

Η ΝΥΧΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑΣΕΜΙ

OFFICIAL LINKS

BIO

Ο Θωμάς Δημητρακόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εκεί τέλειωσε τις σπουδές του στη μουσική. Ως μαθητής ασχολήθηκε επίσης με το θέατρο και τη ζωγραφική, αλλά τον κέρδισε η μουσική.
Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ασχολείται ενεργά με την μουσική παίρνοντας μέρος σε συναυλίες σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Συμμετέχει σε δίσκους μουσικής και κάνει ραδιόφωνο και τηλεόραση. Συνεργάζεται με διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Από το 2006 έως σήμερα υπηρετεί την εκπαίδευση ως μουσικός, γυρίζοντας έτσι την Ελλάδα και παίζοντας τα τραγούδια του. Το 2016 μπαίνει δυναμικά στη ελληνική δισκογραφία κυκλοφορώντας δύο τραγούδια σε δική του μουσική: Τα λόγια της θλίψης από την εταιρία «Καθρέφτης ήχων αληθινών» σε στίχους Λίας Κόρρα και το Χωρίς ρεφραίν σε αφήνω σε στίχους Αλέξη Σάλα. Το 2018 κυκλοφόρησε το τραγούδι ‘’Απόψε θέλω να χορέψω’’ και το ‘’Χάρηκα που σε γνώρισα’’ σε στίχους Βασίλη Παππά και μουσική δική του από τη Heaven music.
Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην πόλη του Αγρινίου.

Αυτό τον καιρό παρουσιάζει την καινούρια του δουλειά οργανώνοντας την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->