ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑΣ - ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ (Νέο τραγούδι) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑΣ - ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ (Νέο τραγούδι)


Ο Γιάννης Μυλωνάς γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το τραγούδι με ακούσματα κυρίως από Γιάννη Πάριο, Στέλιο Καζαντζίδη, Στράτο Διονυσίου και Μιχάλη Αγγελόπουλο.

Λόγω της εντατικής του απασχόλησης με τον στίβο σαν μέλος της Εθνικής ομάδας με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Σφυροβολία – Βαλκανιονίκης) η ενασχόληση με το τραγούδι ήταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Η υπέρμετρη όμως αγάπη του για το τραγούδι τον ώθησε στην απόφαση να καλλιεργήσει το ταλέντο του ώστε να μπορεί να σταθεί και επαγγελματικά στο χώρο αυτό. Μαθήτευσε δίπλα στην καθηγήτρια φωνητικής Μαίρη Κωνσταντάρα στο Ωδείο Αττικής και στην Σοφία Βόσσου, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις, εφόδια και εμπειρίες.

Σε αυτή τη μουσική του περιπλάνηση, έχει δουλέψει σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές. Συνεργάστηκε με καταξιωμένους επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές.

Αξιομνημόνευτος σταθμός στην καριέρα του η συμμετοχή του σε παράσταση στο Ηρώδειο “Ο Προμηθέας στην Αθήνα” (15/07/2010) .

Τα τελευταία χρόνια κάνει live εμφανίσεις με αγάπη και σεβασμό στο καλό λαικό τραγούδι.


To νέο τραγούδι του Γιάννη Μυλωνά με τίτλο “Θα παραμιλάς” σε μουσική και στίχους δικούς του κυκλοφορεί από την Free Records.

Πηγή: musicpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->