ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ - ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ(NEW SINGLE) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ - ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ(NEW SINGLE)

Στέλλα Στυλιανού «Σιγά - σιγά» - New SingleAπό την κυκλοφορία της, το cd «Με τα μάτια της ψυχής» που συνεχίζει να αφήνει εξαίρετες εντυπώσεις,
η ταλαντούχα Στέλλα Στυλιανού μας παρουσιάζει ένα ακόμη υπέροχο τραγούδι με τίτλο «Σιγά - σιγά». 
Υπογράφει η ίδια τους στίχους και την μουσική, ενώ την ενορχήστρωση ο Στέλιος Ηλιάδης.

Το τραγούδι είναι στην διάθεση σας για μετάδοση σε μορφή mp3 (επισυναπτόμενο).

Παράλληλα κυκλοφορεί και το official music video του τραγουδιού. 

Δείτε το εδώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

​Στέλλα Στυλιανού
Σιγά -Σιγά 
Official Music Video Clip 
Album: Με τα μάτια της ψυχής
Μουσική: Στέλλα Στυλιανού 
Στίχοι: Στέλλα Στυλιανού 
Programming /Ενορχήστρωση :Στέλιος Ηλιάδης 
Σκηνοθεσία/Παραγωγή :Ντάρεν Κάσευ

Official links


ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 

H Στέλλα Στυλιανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και ασχολείται με τη μουσική από τα 6 της χρόνια.
Έκανε μαθήματα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου ,θεωρητικών μουσικής και φωνητικής. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παιδαγωγικά και σήμερα είναι διορισμένη δασκάλα στη Δημόσια εκπαίδευση όπου διδάσκει το μάθημα της μουσικής . 

Έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο προσωπικά maxi single το ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ και το ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ σε δική της μουσική και στίχους.
Επίσης έχει κυκλοφορήσει και ένα παιδικό δίσκο με τίτλο ΓΛΥΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ με δικές τις συνθέσεις , στον οποίο είχε τη διεύθυνση και την ενορχήστρωση των παιδικών τραγουδιών που τραγούδησαν μαθητές του σχολείου της.

Έχει εμφανιστεί σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Λευκωσίας ,σε συναυλίες, εκδηλώσεις σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες παρουσίασε τη δουλειά της και συνεργάζεται με το μουσικό σχήμα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ με το οποίο εμφανίζονται σχεδόν σε όλη τη Κύπρο.
Η Στέλλα έχει τραγουδήσει και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας στις Βρυξέλλες σε δύο εμφανίσεις η μια εκ των οποίων στα κτίρια της Κομισσιὀν.

Έχει ήδη κυκλοφορήσει τη δεύτερη της δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο ME TA MATIA THΣ ΨΥΧΗΣ η οποία διανέμεται ηλεκτρονικά σε όλα τα digital stores και τα Itunes από τη 14 Music .Έχει κυκλοφορήσει 4 βίντεο κλιπ το ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε σκηνοθεσία Σάββα Τζοβού Χρηστίδη ,μια παραγωγή της REVERIE Visuals ,το Η Καρδιά μου σε μουσική Χρήστου Γιώτη και Στίχους Λάζαρου Γκέτσιου ,Τη Βιτρίνα σε μουσική και στίχους της ίδιας της Στέλλας Στυλιανού και πολύ πρόσφατα το Βασάνισε με σε μουσική Χρήστου Γιώτη και Στίχους Λάζαρου Γκέτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->