THEO & THE BOOGIE SINNERS - “GONE TO MARATHON” (NEW SINGLE) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

THEO & THE BOOGIE SINNERS - “GONE TO MARATHON” (NEW SINGLE)

Theo & The Boogie Sinners – “Gone to Marathon” New single


O Θοδωρής Αλεξίου (Theo) είναι ιδρυτής και frontman των Boogie Sinners, διεθνής μουσικός, και εμφανίζεται όλο το χρόνο με τους Boogie Sinners στην Ελλάδα καθώς και με διάφορα άλλα σχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Oι Theo & The Boogie Sinners, με μια μοναδική ενέργεια που τους διακρίνει επί σκηνής, είναι τα τελευταία 6 χρόνια ο λόγος να ‘’βγει’’ η Rhythm & Blues μουσική ακόμη παραέξω στην Ελλάδα, να γίνει ακόμη πιο γνωστή, με αποτέλεσμα την άμεση ανταπόκριση από το Ελληνικό κοινό. Η μπάντα είναι τετραμελής (Κιθάρα/Φωνή, Φυσαρμόνικα, Μπάσο, Τύμπανα), έχει σταθερές Live εμφανίσεις κάθε εβδομάδα σε όλη την Αθήνα και σε επαρχία και το πρόγραμμα τους κυμαίνεται κάπου στις 3 - 3μιση ώρες με κύριο χαρακτηριστικό το Rock n roll …funk, blues, rock , από Chuck Berry, Elvis Presley, Muddy Waters, BuddyGuy, Stevie Ray Vaughan, Maceo Parker, Little Walter.

Έχουν συμμετάσχει σε διεθνή δισκογραφία όπως αυτή της Earwig Records στο Chicago, στο νέο album τουTommy McCoy, στο οποίο επίσης συμμετέχουν και μεγάλα ονόματα όπως Chris Layton & Tommy Shannon(Double Trouble), Levon Helm & Lucky Peterson.

Μέλη μπάντας: Θοδωρής Αλεξίου – Κιθάρα / Φωνή
Κώστας Τενέζος – Φυσαρμόνικα
Δημήτρης Γεωργόπουλος – Μπάσο
Μπάμπης Παναγιωτακόπουλος - Τύμπανα
Δισκογραφία: ‘’Time To Roll’’ Album, Νοέμβριος 2014
‘’Good Times’’ new Single, Iούνιος 2015
Μετά το single “Sugar cane” που ήδη βρίσκεται στο airplay πολλών ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σας παρουσιάζουμε την νέα κυκλοφορία τους, το single “Gone toMarathon”, οποίο αναμένεται να συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη νέα ολοκληρωμένη δουλειά τους με τίτλο “MADE WITH GREECE” μέσα στο 2016.

Είναι στην διάθεση σας για μετάδοση σε μορφή wav (download link) και mp3(επισυναπτόμενο)


Δείτε το lyric video εδώ


Οfficial links



videos







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->