ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ - Γ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & MUSING THERAPY SPECIAL GUEST ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ AT ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ(14/4/2016) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ - Γ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & MUSING THERAPY SPECIAL GUEST ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ AT ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ(14/4/2016)

Πέμπτη 14.04 at Αρχιτεκτονική // Κατερίνα Τερζοπούλου // Γ. Μητρόπουλος & Musing Therapy // Special Guest Αντώνης Μιτζέλος



Και αυτή η Πέμπτη θα μας βρει στην πιο Rock σκηνή της Αθήνας, στην Αρχιτεκτονική Live Stage, με δύο μουσικά σχήματα που εκπέμπουν σε δυνατές συχνότητες και μαγνητίζουν το κοινό. Την Πέμπτη 14/4, ηΚατερίνα Τερζοπούλου και οι Γ. Μητρόπουλος & Musing Therapy, αναλαμβάνουν τη μουσική μας ψυχοθεραπεία!

Η Κατερίνα Τερζοπούλου, μας σαγηνεύει με τη γλυκιά παρουσία, την αισθαντική φωνή της, αλλά και την παιχνιδιάρικη διάθεση. Μαζί της επι σκηνής:
Δημήτρης Διπλαράς - Κιθάρα / φωνή
Στάθης Ευσταθίου - Κιθάρα
Marko Grinover - Μπάσο
Gus Κατσούδας - Τύμπανα


Οι Γ. Μητρόπουλος & Musing Therapy επιστρέφουν σε ένα από τα καλύτερα live stages της πόλης φέρνοντας μαζί τους καινούρια μουσική καθώς και αγαπημένες διασκευές σε ένα ξέφρενο live party showπου θα το θυμόμαστε για καιρό!

Όσοι γνωρίζουν, μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει όταν η καλύτερη νέα rock μπάντα καταλαμβάνει τοstage σε μια από τις ενεργητικές μουσικές σκηνές της πόλης.Live Experience, Rock mood, Party mode είναι μερικές εκφράσεις που περιγράφουν αυτό που θα συμβεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στην Αρχιτεκτονική LiveStage!Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φέρετε την καλύτερη διάθεση σας και όρεξη για ποτό, χορό, και μουσική ψυχοθεραπεία! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι Γ.Μητρόπουλος & Musing Therapy!

Special Guest o μοναδικός και πολύπλευρος, κιθαρίστας και τραγουδοποιός Αντώνης Μιτζέλος!

Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 6 ευρώ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE
ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6 ΓΚΑΖΙ (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116)
Τηλ. :.210-9014428, 210-3420842, 6978185871

Πληροφορίες - επικοινωνία
Μάριαν Νικολάου
για τους MUSING THERAPY
τηλ 6989264494
FB Marian Nicolaou
Twitter MarianNicolaou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->