ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BULLYING - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ(15/4/2016) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BULLYING - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ(15/4/2016)

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BULLYING
Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 @ Πνευματικό Κέντρο, Ιωάννινα, 20.00 μ.μ. (αίθουσα Β. Πυρσινέλλας)


H Αντιγόνη Κατσούρη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων και το Πνευματικό Κέντρο Δωδώνης, διοργανώνει Συναυλία κατά του Bullying (Σχολικού Εκφοβισμού) την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων (αίθουσα Βασ. Πυρσινέλλας), στις οκτώ το βράδυ (20.00 μ.μ.)

Με την ευέλικτη φωνή της και την μαγευτική συνοδεία του πιάνου της αλλά και των αξιόλογων μουσικών Θοδωρή Λυκουρόπουλου στο βιολί, Βασίλη Καραχούτη στο κοντραμπάσο και Solis Barki στα κρουστά/ιδιόφωνα/φωνητικά, η Αντιγόνη Κατσούρη θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια σημαντικών συνθετών, τα οποία σχετίζονται άμεσα με το θέμα του bullying, της βίας, αλλά και της αγάπης, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για ένα θέμα τόσο σοβαρό, που απασχολεί δεκάδες παιδιά και στην πόλη μας.

Η νέα γενιά είναι εκείνη στην οποία οφείλουμε να επενδύσουμε, στηρίζοντας τους νέους ανθρώπους, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, σε μία προσπάθεια να αποκτήσουν κοινωνική μόρφωση, να αντιστέκονται στην αδικία και την βία και να αποκτήσουν τα πνευματικά και ηθικά εφόδια για μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και για τους συνανθρώπους τους. Η τέχνη είναι εκείνη που πιο άμεσα μπορεί να συνδράμει σε αυτό και αυτή η συγκεκριμένη συναυλία έρχεται να συνδυάσει την τέχνη της μουσικής με την τέχνη του χορού αλλά και την τέχνη της σκηνοθεσίας σε μία μοναδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους! 

Συμμετέχουν επίσης :

-Η Σχολή Χορού "Χοροκίνηση" (Θεματικές χορογραφίες : Βίκυ Γκούμα, Γιάννης Αθανασίου)

-Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "Σχεδία" και ο Επιστημονικός Διευθυντής της κ. Βασίλειος Κούτρας, καθηγητής Αγωγής Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

-Ο Γιώργος Γάκης

-O Δικηγόρος/Ποινικολόγος Δημήτριος Μπούκας

-Ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου Κλέαρχος Τσίγκρος.

-Σκηνοθεσία - Video προβολή : Μενέλαος Συκοβέλης

Θα προβληθεί σε πρώτη πανελλαδική προβολή το videoclip για το τραγούδι κατά του bullying με τίτλο "ΑΔΕΙΑ ΣΙΩΠΗ", αφιερωμένο στην μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Είσοδος : 5 Ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Η ΦΛΟΓΑ".
Προπώληση εισιτηρίων : στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, στο κατάστημα ΙΡΙΣ (Παπαδοπούλου 5) και στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης (Πυρσινέλλα 11), Πρόκος (Κ. Κατσαδήμα 7) και Κουμπλομάτης (Πυρσινέλλα 1).

Διεύθυνση : Αίθουσα Β. Πυρσινέλλα, Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, οδός Αγ. Μαρίνας 55.

ΧΟΡΗΓΟΣ : A. ΠΟΔΑΣ Α.Ε.Ε. - ΤΟΥΟΤΑ Πιερίας, Ημαθίας & Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->