ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ - ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ(NEW SONG) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ - ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ(NEW SONG)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ - ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ(NEW SONG)


"Σε διαγράφω", είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της τραγουδίστριας Δέσποινας Αδάμη που μόλις κυκλοφόρησε από τη MUSIC LIBERTY!!!! Η μουσική είναι του Στέλιου Τζανετή, οι στίχοι της ιδίας και η ενορχήστρωση έγινε από τον μαέστρο Σταμάτη Χρήστου.
Την τραγουδίστρια γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά CD SINGLE με τίτλο ¨ΚΑΝΕ ΜΕ ΦΩΤΙΑ", 2010, που επίσης κυκλοφόρησε από την εταιρεία μας, με καλά λαϊκά τραγούδια που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν, σε στίχους / μουσική της Δέσποινας Καρλή, (όπως το "Με κούρασαν οι αγάπες", "Κάνε με φωτιά", Ξαφνιάζομαι").
Σήμερα η καλλιτέχνιδα Δέσποινα Αδάμη, μετά από ενεργή πορεία και αξιόλογες συνεργασίες, κάνει και πάλι την εμφάνισή της στη δισκογραφία, καταθέτοντας αυτή τη φορά διπλά το ταλέντο της και διπλά την ψυχή της, ως ερμηνεύτρια και στιχουργός ταυτόχρονα. 
Στο δυναμικό αυτό come back της, συναντά το ταλέντο ενός άλλου νέου δημιουργού - συνθέτη, του Στέλιου Τζανετή και με την καθοριστική συμβολή στην ενορχήστρωση του έμπειρου μαέστρου Σταμάτη Χρήστου τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά !!! Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας αυτής είναι το τραγούδι "ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ" μία λαϊκή ρούμπα - έκπληξη που αναμένεται δίχως άλλο να κλέψει τις εντυπώσεις. Ακολουθούν σύντομα και άλλα τραγούδια εκπλήξεις !!!!

Στίχοι απλοί αλλά συνάμα περιεκτικοί και τρυφεροί, πλέκονται άριστα με μια πολύ όμορφη μελωδική σύνθεση και μέσα από μια πετυχημένη ενορχήστρωση, γεννιέται ένα τραγούδι που θες συνέχεια να ακούς και να ξανακούς ... το "ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ" !!!!

Είμαστε σίγουροι πώς τόσο το νέο αυτό τραγούδι "ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ", όσο και η καλλιτέχνιδα Δέσποινα Αδάμη θα κερδίσουν κι αυτή τη φορά μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας και στις μουσικές σας προτιμήσειςι!!!!!

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο link


Επαιξαν οι μουσικοί: Στέλιος Τζανετής: Μπουζούκια, μπαγλαμάδες Σταμάτης Χρήστου: Πιάνο, πλήκτρα, ακκορντεόν Τάσος Σοκορέλης, Δημήτρης Μαρινόπουλος: Κιθάρες Κωνσταντίνος Ρηγας: τύμπανα, κρουστά Ενορχήστρωση: Σταμάτης Χρήστου Studio / Ηχοληψία: Στέλιος Τζανετής, Ηλίας Λάκκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->