NIKITA - ''BACK TO LIFE"(NEW ALBUM) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

NIKITA - ''BACK TO LIFE"(NEW ALBUM)

NIKITA - ''BACK TO LIFE"(NEW ALBUM)


Συνθέτης και στιχουργός Νικήτας Γκόλτσος είναι γιος Έλληνα πατέρα και Ιταλίδας μητέρας. Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία όταν επιλέχτηκε να συμμετάσχει στην χορωδία της πολιτείας της Νότιας Αυστραλίας , η οποία πραγματοποίησε την ετήσια παράσταση της στο περίφημο Φεστιβάλ Θεάτρου της Αδελαΐδας. Σαν έφηβος κυρίως επηρεάστηκε από συγκροτήματα ξένου ρεπερτορίου όπως οι U2,OUTFIELD,INXS,MIDNIGHT OIL,MEN AT WORK,ICE HOUSE,BRYAN ADAMS και ΒON JOVI. Το 1997 ταξίδεψε στη Ελλάδα για να διευρύνει τους ορίζοντες του στην μουσική, σε αυτό το διάστημα της εσωτερικής αναζήτησης του συναντήθηκε με ένα από τους ποιο δημοφιλής μουσικούς της τζαζ, τον Λάκη Ζώη. Ο Λάκης ήταν ο μέντορας του Νικήτα για τα επόμενα χρόνια κάτι που έδωσε στον Νικήτα πολύτιμη εμπειρία κιθάρας . Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου ο Νικήτας σχημάτισε τους "ROCK BOULEVARD". Για τα επόμενα δύο χρόνια (1997-1999) το συγκρότημα περιόδευε στα νησιά της Ελλάδας παίζοντας διάφορες επιτυχίες της εποχής. Το συγκρότημα έπαιξε πάνω από 50 συναυλίες μπροστά σε πλήθη αποκομίζοντας σημαντική LIVE SHOW εμπειρία. Το 1999 ο Νικήτας αποφάσισε να ηχογραφήσει το πρώτο του άλμπουμ NORMAL LIFE, το να καταγράψει αυτό το άλμπουμ ήταν πάντα ένα όνειρο του. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή όταν συναντήθηκε με το φίλο του Πέτρο Χαραλαμπίδη. Ιδιοκτήτης του "studio" ο Πέτρος βοήθησε σε όλα τα τεχνικά θέματα όπως ηχογράφηση, μίξη και mastering . Έχοντας επαφές με την μουσική βιομηχανία βοήθησε τον Νικήτα κάνοντας οντισιόν για τους μουσικούς που θα συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις. Μετά την ολοκλήρωση της ηχογράφησης ο Νικήτας ( με το συγκρότημα NORMAL LIFE έκανε εμφανίσεις για την προώθησης του άλμπουμ, του οποίου οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 1000 αντίτυπα.

Ο Νικήτας γνώρισε μεγαλύτερη επιτυχία με το άλμπουμ NORMAL LIFE υπογράφοντας συμβόλαιο δύο χρόνων (2000-2002) με την Ολλανδική Πολυεθνική εταιρία HEINEKEN η οποία αγόρασε τα δικαιώματα του τραγουδιού "Stay". Επιλέχτηκε σαν "jingle" για την διαφήμιση της μπύρας στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και ραδιόφωνο σε όλη την Ευρώπη . Το 2009 ο Νικήτας υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία MODAL RECORDS για την προώθηση του δεύτερου άλμπουμ του "GREAT BLUE SKIES". Ο Νικήτας γνώρισε και πάλι την επιτυχία με τα τραγούδια "The way you are" και Just keep walking". Παίχτηκαν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Ελλάδα, Γαλλία, Κύπρο, Κροατία, Μαυρίκιο και Χιλή. Σήμερα ο ανεξάρτητος συνθέτης από Αυστραλία ''Νικήτας'' παρουσιάζει την τρίτη του δισκογραφική δουλειά "BACK TO LIFE" τα μέλη του συγκροτήματος είναι τα εξής : ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΚΟΛΤΣΟΣ (φωνή, κιθάρα) ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (τύμπανα) ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΔΑΡΑΣ (κιθάρα) ΠΕΤΡΟΣ ΞΟΥΡΑΦΑΣ (πλήκτρα) ΜΑΡΙΟΣ ΔΑΟΥΣΗΣ (μπάσο)

Ο Νικήτας έχει ένα μοναδικό φωνητικό ήχο που τον κάνει να ξεχωρίζει καθώς και τα υπέροχα φωνητικά της Georgina χρωματίζουν την δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα παιδιά έχουν ταλέντο, ακούγοντας τον δίσκο αυτό, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εντυπωσιάσει τον ακροατή.
Νικήτας είναι ο παραγωγός του C.D και έχει συνθέσει όλα τα τραγούδια συμπεριλαμβανομένων και των στίχων. Το άλμπουμ αυτό συνδυάζει τις rock μελωδίες της χρυσής εποχής με το νέο pop ήχο του σήμερα. Γίνεται λοιπόν συνταξιδιώτες στην καινούργια δουλειά του "nikita" "BACK TO LIFE".link:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->