ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΗΛΟ - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΗΛΟ


Ο Δήμος Μήλου στα πλαίσια ανάδειξης του γαστρονομικού τουρισμού στο νησί μας, φιλοξενεί ομάδα επιφανών δημοσιογράφων από την διεθνή ένωση ΙFWTWA. Η ΙFWTWA (International Food, Wine and Travel Writers Associationhttp://ifwtwa.org/">http://ifwtwa.org) θεωρείται μία από τις πιο καταξιωμένες διεθνείς ενώσεις που καινοτομεί συνδυάζοντας τη γαστρονομία με τον τουρισμό.

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Αδάμαντα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τα μέλη της ΙFWTWA με θέμα τον γαστρονομικό τουρισμό και πώς μπορεί ο τουριστικός προορισμός, οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης αλλά και οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους επισκέπτες μέσα από έξυπνα εργαλεία marketing. 

Η παρουσία όλων αλλά κυρίως των επαγγελματιών του τουρισμού θεωρείται απαραίτητη.

Κάλεσμα του Συνδέσμου Επαγγελματιών Μήλου στην παρουσίαση για τον γαστρονομικό τουρισμό.

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου, καλεί τα μέλη του και κυρίως επαγγελματίες του τουρισμού, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Αδάμαντα, που θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τα μέλη της ΙFWTWA με θέμα τον γαστρονομικό τουρισμό και πώς μπορεί ο τουριστικός προορισμός, οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης αλλά και οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους επισκέπτες μέσα από έξυπνα εργαλεία marketing.

Πιο συγκεκριμένα, Ο Δήμος Μήλου στα πλαίσια ανάδειξης του γαστρονομικού τουρισμού στο νησί μας, φιλοξενεί ομάδα επιφανών δημοσιογράφων από την διεθνή ένωση ΙFWTWA . Η ΙFWTWA (International Food, Wine and Travel Writers Association http://ifwtwa.org) θεωρείται μία από τις πιο καταξιωμένες διεθνείς ενώσεις που καινοτομεί συνδυάζοντας τη γαστρονομία με τον τουρισμό.

Πηγή:mileikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->