ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΗΣ - ME OMΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΗΣ - ME OMΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ

                     
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΗΣ-ME OMΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ (6-2014) (NEW DIGITAL SINGLE)


Ο Μανώλης Στάης γεννήθηκε στην Αθήνα.Το τραγούδι επαγγελματικά το ξεκίνησε σε ηλικία των 20 ετών. Νωρίτερα όμως στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο όπως συνηθίζουν όλοι οι μαθητές των σχολείων, λάμβανε μέρος σε όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες: συναυλίες γιορτές, εκδηλώσεις.

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΗΣ έρχεται σήμερα άκρως ανανεωμένος και μας παρουσιάζει το καινούριο του digital single άκρως ανεβαστικό με ME OMΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ Ένα σύγχρονο μοντέρνο τραγούδι για τους λάτρεις του είδους.Τραγούδι που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά εσείς και οι ακροατές του σταθμού σας και θα πάρει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας.

Μουσική - Στίχοι : Μανώλης Στάης

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΗΣ είναι εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς των λαϊκών τραγουδιστών που με την παρουσία τους στηρίζουν δυναμικά την δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση.

Γνωστό πρόσωπο στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του που αν και κινείται κυρίως στο λαϊκό χώρο, περιέχει μουσικές εκπλήξεις.Αναζητείτε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού

Κυκλοφορεί απο την Starplanet Records, με διανομή Minos EMI/Universal

Δείτε στο youtube το VIDEO CLIP Στο linkΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->