ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ Απο Σάββατο 5 Οκτωβρίου και για 3 Σαββατα Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ Απο Σάββατο 5 Οκτωβρίου και για 3 Σαββατα Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το κοινό του. Μία συνάντηση στο κατεξοχήν χειμωνιάτικο συναυλιακό "στέκι' της Αθήνας - στην Κεντρική Σκηνή του "Σταυρού του Νότου", "Κουβαλώντας" στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, μα και τη δύναμη μιας σταθερής παρέας, έρχεται να μας "ταξιδέψει"!Για τρία βράδια (5, 12, 19 Οκτωβριου) θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η "επικοινωνία" με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια.


Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλυτερα με την φωνή του. Το συγκρότημα κινείται και ελίσσεται με άνεση, από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα συναισθήματα. Αφετηρία και προορισμός η Ελλάδα. Γειτονιά μας ο Κόσμος!

Τον Οκτώβριο αναμένεται, παράλληλα με τις συναυλίες της Αθήνας, να κυκλοφορήσει και η νέα δισκογραφική πρόταση του Δημήτρη, με γενικό τίτλο "Ζωής Παιχνίδια". Μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ. Μμια πρωτη γευση από την νέα πρόταση του δημιουργού, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι φίλοι του, στις μοναδικές αυτές συναυλίες. Στιγμές από το "Μουσικό χρονογράφημα" που ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό!

Μαζί του: η ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ

Μουσικοί:

Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα)
Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο)
Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες)
Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο)


Οργάνωση Παραγωγής: NAMAN PRODUCTIONS

Ώρα προσέλευσης: 22.30 - Σταυρός του Νότου Κεντρικη Σκηνη - τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Είσοδος: 12€ με ποτο


Πηγή:mindradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->