ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ "33 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ" 11 Σεπτεμβρίου 2013 | Δημοτικό Θέατρο Άλσους (Δ. Κιντής) > Ηλιούπολη - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ "33 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ" 11 Σεπτεμβρίου 2013 | Δημοτικό Θέατρο Άλσους (Δ. Κιντής) > Ηλιούπολη

 Συναυλία - Αφιέρωμα 33 χρόνια χωρίς τον Νίκο Ξυλούρη
Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ)- "Γρηγόρης Γρηγορίου" διοργανώνει μεγάλο αφιέρωμα-συναυλία στον Αρχάγγελο της Κρήτης, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής».

Ο Νίκος Ξυλούρης, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας μας, αγέρωχος, αληθινός, πατούσε στο στέρεο έδαφος της κρητικής καταγωγής του. Ήταν ένας από τους θεμελιωτές της κρητικής μουσικής. Μεγάλος εμπνευστής, αλλά ταυτόχρονα ανθρώπινος και απλός.

Τραγούδησε σημαντικά τραγούδια, που συγκίνησαν τον κόσμο, και συνεχίζουν μετά από τόσα χρόνια, να αποτελούν φωτεινή διέξοδο.

Στο αφιέρωμα για τον Νίκο Ξυλούρη, θα παραβρεθεί, και θα τιμηθεί από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασσόπουλο, η σύντροφος της ζωής του κα Ουρανία Ξυλούρη-Μελαμπιανάκη.

Τα μεγάλα τραγούδια Ελλήνων δημιουργών και της ελληνικής παράδοσης που τραγούδησε ο Ν. Ξυλούρης θα μας τα θυμίσει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο τραγουδιστής Νίκος Ανδρουλάκης.

Παίζουν οι μουσικοί: Μιχάλης Τρανουδάκης πιάνο & επιμέλεια ορχήστρας, Στέλιος Καρύδας κιθάρα, Νίκος Καραβιράκης κρητικό λαούτο, Νίκος Κιάκος βιολί, Σταυρούλα Σπανού σαντούρι, Νίκος Ρούλος μπάσο και Ηλίας Μπουκουβάλας τύμπανα.

 Δημοτικό Θέατρο Άλσους (Δ. Κιντής) > Ηλιούπολη
Διεύθυνση: Γαρδίκη και Σμόλικα Τηλέφωνο: 210 9923840
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες: 21:00

 Εισιτήρια:
Είσοδος ελεύθερη.

Πηγή: artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->