ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 2013: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 11 Σεπτεμβρίου 2013 | Άλσος Νέας Σμύρνης > Ν. Σμύρνη - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 2013: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 11 Σεπτεμβρίου 2013 | Άλσος Νέας Σμύρνης > Ν. Σμύρνη

Ιωνικές Γιορτές 2013: Συναυλία αφιέρωμα στη Σμύρνη με τους Νάντια Καραγιάννη, Μπάμπη Τσέρτο και Νίκο Καραγιάννη
Ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη και ο Νίκος Καραγιάννης ερμηνεύουν τραγούδια της Σμυρνέϊκης Σχολής, τραγούδια παραδοσιακά αλλά και συνθέσεις των: Τούντα, Παπάζογλου και τόσων άλλων, τραγούδια συνθετών της Πόλης όπως ο Σκαρβέλης, ο Περιστέρης κ.α. καθώς και τραγούδια της νεότερης γενιάς που αναφέρονται στη Μικρά Ασία.

Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Νέας Σμύρνης "Ιωνικές Γιορτές 2013".

Άλσος Νέας Σμύρνης > Ν. Σμύρνη
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου και Εφέσου
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες: 21:00


 Εισιτήρια
Με κάρτα εισόδου.

Τα εισιτήρια και τις κάρτες εισόδου, μπορείτε να τα προμηθεύεστε στο ταμείο του θεάτρου του Άλσους, δημότες και κάτοικοι, δύο μέρες πριν από κάθε παράσταση 09:00-14:00 & 18:00-22:00 καθημερινές και Σαββατοκύριακα, εξασφαλίζοντας έτσι αριθμημένη θέση.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:
• Δημότες Νέας Σμύρνης:
Αστυνομική ταυτότητα εάν αναγράφεται σε αυτή ότι είναι δημότης ή αστυνομική ταυτότητα και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
• Κάτοικοι Νέας Σμύρνης:
Ένα λογαριασμό στο όνομα του κατοίκου και την αστυνομική του ταυτότητα.

Τα αδιάθετα εισιτήρια και οι κάρτες εισόδου, θα διατίθενται και στους ετεροδημότες στο ταμείο του θεάτρου του Άλσους δύο ώρες πριν από κάθε παράσταση.

Πηγή: artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->