ΝΤΟ DIESI - ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ(NEW ALBUM) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΝΤΟ DIESI - ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ(NEW ALBUM)(Ακούστε τα τραγούδια και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube, ΕΔΩ)

Ένα album που θα ταράξει τα ύδατα της ελληνικής pop-rock σκηνής

Nto Diesi παρουσιάζουν το πρώτο album του σχήματος με τίτλο «Δε φοβάμαι το αύριο»
Με την κυκλοφορία του δίσκου «Δε φοβάμαι το αύριο» οι Nto Diesi, σφραγίζουν τη δυναμική τους είσοδο στην ελληνική pop - rock μουσική σκηνή. Με ελκυστικό και ευδιάκριτο ήχο, εμπλουτισμένο με ethnic επιρροές δημιουργώντας και καταγράφοντας ακούσματα πέρα από τα τετριμμένα.

Οι «Nto Diesi» παρέα με τις κιθάρες, τις εναλλαγές στα όργανα, τους πειραματισμούς στους ήχους, την ζεστή, άμεση φωνή και παρουσία της Πένυς Ραμαντάνη (ερμηνεύτρια του συγκροτήματος Όναρ για 17 χρόνια), τη μοναδική ενέργεια και το πάθος του συνθέτη τους και λαμπρού κιθαρίστα Δημήτρη Νίτη, δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ευδοκιμήσουν συναισθήματα, παρέα, ένωση που αποτελούν την αληθινή αξία της μουσικής, με εργαλεία τα τραγούδια και τον ήχο τους.

To album «Δε φοβάμαι το αύριο» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, έρχεται με «φρέσκια» δημιουργική ματιά και τη φωτεινή διάθεση που αποπνέει να εμπλουτίσει τον ήχο της δισκογραφικής παραγωγής του είδους.

Οι «Nto Diesi» είναι αναμφίβολα ένα σχήμα που δημιουργεί το δικό του μοναδικό στίγμα.
Τα τραγούδια τους που περιέχονται στο δίσκο «Δε φοβάμαι το αύριο» είναι αποτέλεσμα έμπνευσης και σκληρής εργασίας και αφηγούνται με αντισυμβατικό τρόπο ιστορίες της πόλης που μας αφορούν όλους, υπερβαίνουν την άχρωμη καθημερινότητα και καθηλώνουν το κοινό στη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων.

Χωρίς φόβο για το αύριο, αλλά με αληθινό πάθoς για την τέχνη τους οι Nto Diesi μαζί με μια παρέα εξαιρετικών μουσικών καταγράφουν στον πρώτο τους δίσκο την πλούσια εμπειρία από το μουσικό τους παρελθόν αλλά κυρίως το όραμά τους για τη νέα μουσική που έρχεται για να αναδιατάξει το σκηνικό.

Nto Diesi μας καλούν στη διπλή γιορτή τους στη Σφίγγα στις 9 Μαΐου, όπου παρουσιάζουν τα νέα τραγούδια του «Δε φοβάμαι το αύριο» και ταυτόχρονα γιορτάζουν την επέτειο των 20 χρόνων από τότε που η Πένυ Ραμαντάνη ξεκινούσε το μαγικό της ταξίδι στη δισκογραφία.

Το «Δε φοβάμαι το αύριο» βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων και κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

Κατεβάστε το από το iTunes
Κατεβάστε το από το Google Store
Κατεβάστε το από το Amazon
Ακούστε το από το Spotify
Ακούστε το από το Deezer

Καλή Ακρόαση
Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group
Αθήνα, Απρίλιος 2019


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->