DESOLATION(Η ΕΡΗΜΩΣΗ) - ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ(SHORT FILM) ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

DESOLATION(Η ΕΡΗΜΩΣΗ) - ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ(SHORT FILM) ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ



Η μικρού μήκους ταινία "Η Ερήμωση" (Desolation) σε σκηνοθεσία Θωμά Γιαννάκη και με χορηγό επικοινωνίας τη Μουσική Πυξίδα μόλις ολοκληρώθηκε. Πρωταγωνιστούν η Χριστίνα Γερογιάννη και η Χριστίνα Σωτηρίου, υποδυόμενες μια σκηνοθέτιδα θεάτρου και μια ηθοποιό αντίστοιχα, τη Μαρία και την Έφη. Η Μαρία δέχεται περίεργες επισκέψεις στο σπίτι της από την αγαπημένη της ηθοποιό την Έφη, η οποία αντί για μια φυσιολογική συμπεριφορά, μοιάζει να υποδύεται τους ρόλους που η Μαρία της είχε αναθέσει.


"Είναι μια ιστορία αγάπης, μια ιστορία φιλίας μεταξύ δύο γυναικών. Όμως λέω μια ιστορία αγάπης γιατί πραγματεύεται το ουσιαστικό κομμάτι της αγάπης, αυτό που σου αφήνει ένας άνθρωπος όταν περνάει από τη ζωή σου, κι αυτό που προκαλεί μέσα σου και έξω σου". (Χριστίνα Γερογιάννη)


"Εγώ νομίζω ότι θα μπορούσε να γενικευτεί, τώρα έχουμε δύο κοπέλες οι οποίες είναι φίλες, έχουν μοιραστεί πολλές εμπειρίες και υπάρχει κάτι που τις συνδέει, κάτι πολύ εσωτερικό. Αλλά νομίζω ότι βλέποντας την ταινία θα μπορούσε ο καθένας να ταυτιστεί, να αφορά μια μητρική σχέση, ή σχέση γιου και πατέρα".
(Χριστίνα Σωτηρίου)


"'Με ενδιέφερε πάρα πολύ το θέμα που αρχικά καθένας για τους λόγους του απέναντι στον άλλο έχει τις συστολές του (δασκάλα-μαθήτρια) αλλά τελικά πετυχαίνουν να έχουν μια ζεστή ειλικρινή σχέση. Τελικά δεν ξέρω ποιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη να έχει δίπλα του έναν μέντορα, ο ηθοποιός ή ο σκηνοθέτης! Μοιάζει σαν παιχνίδι με το χρόνο το να μεταδόσεις στον ηθοποιό τις ουσίες που έχεις συνειδητοποιήσει και θέλεις να ενσαρκώσει, σαν να επιστρέφεις πάλι σε πράγματα του παρελθόντος που δεν έχεις ξεπεράσει και θέλεις να μελετήσεις ξανά."
(Θωμάς Γιαννάκης)


Credits
ηθοποιοί: Χριστίνα Γερογιάννη, Χριστίνα Σωτηρίου
διεύθυνση φωτογραφίας: Τάσος Κοσμίδης
βοηθός φωτογραφίας-οπερατέρ: Λευτέρης Βαλμάς
σκηνογραφία-ενδυματολογία: Βενετία Νεστορίδου
μουσική: Ambientx
βοηθός οπερατέρ: Αλέξανδρος Μπίσυλλας
φωτογράφος backstage: Άρης Λεούσης
ηχοληψία: Χρήστος Σακελλαρίου
μπούμαν: Παναγιώτης Κυριακού
οργάνωση παραγωγής: Ορφέας Οικονόμου
παραγωγή, μοντάζ, σενάριο, σκηνοθεσία: Θωμάς Γιαννάκης
media sponsor: Μουσική Πυξίδα
sponsor: Vespa Grill Restaurant

Βιογραφικά των δύο ηθοποιών μπορείτε να δείτε στο ordino εδώ

Making of video

Trailer
Desolation short film teaser (2018) from Thomas Giannakis on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->