ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ(ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ(ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ)


Συνέντευξη:Ν.Κ

1.Αντώνη ο τελευταίος σου δίσκος τιτλοφορείται ‘’Λευκό χαρτί’’ πες μας δυο λόγια γι’ αυτό το δίσκο.

«Αγάπη και μεράκι»! 
Με αυτά τα λόγια, θα χαρακτήριζα αυτή μου την δισκογραφική δουλειά. Όνειρο ζωής θα έλεγα. Μια μουσική έκφραση που σκοπό έχει να αγγίξει τα συναισθήματα του κόσμου. Είναι δε μεγάλη μου χαρά που το βλέπω αυτό να γίνεται κάτι που για μένα είναι πολύ συγκινητικό!

2. Πες μας λίγα λόγια για τους συντελεστές ;

Σίγουρα αυτή η συνεργασία μου αφ΄ενός με τους καταξιωμένους συνθέτες στον ελλαδικό χώρο Χρήστο Νικολόπουλο και Λία Βίσση και αφ΄ετέρου με τους στιχουργούς Βίκυ Γεροθόδωρου, Βαγγέλη Ζιλέλη και Ελένη Ξένου δεν θα μπορούσε παρά να μου προκαλέσει μεγάλη ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη. 
Η κυκλοφορία δε της δουλειάς μου από την εταιρεία Αυλός Records δίνει μια άλλη διάσταση αξιοπιστίας στην προσπάθεια μου. Τους ευχαριστώ όλους. 


3. Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα εσύ έχεις αναγκαστεί να μειώσεις τα προσωπικά σου έξοδα και γενικά πως το αντιμετωπίζεις όλο αυτό;

Η οικονομική κρίση της χώρας αλλά και η παγκόσμια οικονομική κρίση είναι μια πρόκληση για όλους μας, για πιο ανθρώπινες σχέσεις θάλεγα. Εγώ προσωπικά δεν στηρίζω την ζωή μου στην ύλη αλλά στην δημιουργία και ξέρω να προσαρμόζομαι. Έτσι κι΄αλλοιώς δεν είμαι σπάταλος σαν άνθρωπος. 

4. Τι μπορεί να σε ανεβάσει και τι μπορεί να σε ρίξει στην διάρκεια της ημέρας;

Μια καλή συντροφιά, μια βόλτα στην θάλασσα, ένα χαμόγελο ενός παιδιού, αλλά πάνω από όλα μια όμορφη ποιοτική μουσική μπορεί να μου κάνει πανέμορφη την μέρα μου. Είμαι ρεαλιστής, γνωρίζω που βρίσκομαι κι΄έτσι δύσκολα αφήνω πράγματα να με χαλάσουν …


5. Μπορείς να θυμηθείς κάποιο σχόλιο που έχεις ακούσει και επηρέασε την δουλειά σου;

Η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνω σχόλια να επηρεάζουν αυτό που κάνω. Έχω ζήσει πολλά στον χώρο μέχρι τώρα και γνωρίζω την δυσκολία αλλά και την πίεση που παρατηρείται. Αυτό με κάνει να μην «κολλώ» σε διάφορα και αν μου συμβαίνουν και δύσκολα να τα προσπερνώ …

6. Έχεις κάνει σπουδαίες συνεργασίες ποια θεωρείς την καλύτερη συνεργασία που έχεις κάνει μέχρι στιγμής; 

Είναι γεγονός ότι έζησα ξεχωριστές στιγμές με καταξιωμένους καλλιτέχνες μέχρι στιγμής και είμαι ευγνώμων γι΄αυτό. Βέβαια δεν θα μπορούσα να μην πω ότι η συνεργασία μου με τους συντελεστές αυτής της δισκογραφικής μου δουλειάς «Λευκό Χαρτί» είναι εξαιρετική και καθοριστική για την πορεία μου. 


7. Η καθημερινότητα με το τρέξιμο και το άγχος σου αφήνει περιθώριο να το χαρείς όλο αυτό που σου συμβαίνει ή όχι;

Εντάξει, είναι αλήθεια πως υπάρχει κάποια πίεση στην καθημερινότητα, αλλά σαν άνθρωπος προσπαθώ να κάνω όσα αντέχω και κυρίως όσα αγαπώ. 
Μια παροιμία λέει: «αν κάνεις επάγγελμα σου αυτό που αγαπάς είναι σαν να μην δούλεψες ποτέ!» Για μένα θα ίσχυε αυτό γιατί η μουσική είναι στο είναι μου και όταν ασχολούμαι με αυτήν απλά Ζω! 

8. Αν σε έβαζα στη θέση ενός απλού ακροατή, ποιο θα ήταν το πρωταρχικό στοιχείο που θα σε έκανε να αγοράσεις το cd σου;

Δεν θα πέσω στην παγίδα … γι΄αυτό θα πω, η ξεχωριστή μουσική των Χρήστου Νικολόπουλου και Λίας Βίσση αλλά γιατί όχι και ο ποιοτικός στίχος των Βίκυ Γεροθόδωρου, Βαγγέλη Ζιλέλη και Ελένη Ξένου…

9. Τι να περιμένουμε από εσένα στο εγγύς μέλλον;

Κατά αρχάς θα ήθελα πολύ να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία μας και να πω ότι θάθελα να χαρούμε όλοι αυτά τα υπέροχα ακούσματα του δίσκου και θα κρατήσουμε επαφή για την συνέχεια …


Σας παρουσιάζουμε την νέα δισκογραφική δουλειά του Αντώνη Οικονόμου με τίτλο «Λευκό χαρτί», που περιέχει 5 νέα τραγούδια.

Με την υπογραφή της Λίας Βίσση και Χρήστου Νικολόπουλου στην μουσική
και των Βίκυς Γεροθόδωρου, Βαγγέλη Ζιλέλη και Ελένης Ξένου στους στίχους, η επιτυχία είναι αναμενόμενη.

Παραγωγή: Λία Βίσση

Ο δίσκος “Λευκό χαρτί” αποτελεί μια έκδοση της εταιρίας “ΑΥΛΟΣ’’
και κυκλοφορεί σε cd σ' όλα τα δισκοπωλεία και σε επιλεγμένα καταστήματα από την “MINOS-EMI”.


Ο Αντώνης Οικονόμου γεννήθηκε στο Παραλίμνι της επαρχίας Αμμοχώστου το 1988.
Ασχολείται με την κιθάρα και το τραγούδι εδώ και 15 χρόνια.

Παράλληλα με τις σπουδές του στην διοίκηση επιχειρήσεων, τα τελευταία τέσσερα κάνει μαθήματα φωνητικής δίπλα στη Λία Βίσση

Έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ασχολούμενος επαγγελματικά με το τραγούδι τα τελευταία χρόνια.

Ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Είναι η αγάπη εκδρομή», με το οποίο ξεκίνησε να μας παρουσιάζει την προσωπική του δουλειά. Μετά ακολούθησαν αρκετά τραγούδια όπως το «Άι στα κομμάτια», «Όπου κι αν γυρνάς» και το «Δυόμισι χρόνια».

Τώρα επανέρχεται με νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λευκό χαρτί» από την Αυλός Records
που κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και σε επιλεγμένα καταστήματα από την “MINOS-EMI”.

OFFICIAL LINKS
https://www.facebook.com/AntonisEconomouOfficial

ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ

ΛΑΘΟΣ ΚΛΕΙΔΙ

ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ

ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ

ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->