30 μυθικά εξώφυλλα δίσκων επιστρέφουν στους δρόμους που γεννήθηκαν - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

30 μυθικά εξώφυλλα δίσκων επιστρέφουν στους δρόμους που γεννήθηκαν

Ένα υπέροχο παιχνίδι γεμάτο μουσικές, ταξίδια και φωτογραφίες. Έχει ένα ενδιαφέρον χόμπι, που για κάποιους μπορεί να είναι και λόξα. Ο Bob Egan εργάζεται ως κτηματομεσίτης, αναζητά την ιστορία αγαπημένων μουσικών, συμπεριφέρεται σαν ντετέκτιβ και εντοπίζει τα ίχνη του παρελθόντος στη σημερινή εποχή. Ξεχωρίζοντας εξώφυλλα δίσκων που λατρεύτηκαν και ακούστηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους, εντοπίζει τα σημεία όπου οι φωτογραφίες τους τραβήχτηκαν και τα αντιπαραβάλλει με την τρέχουσα κατάσταση του χώρου. Τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνει η Νέα Υόρκη. 


Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς του θα τα βρείτε στη σελίδα PopSpots που διατηρεί, ένα πραγματικό χρονολόγιο της ποπ κουλτούρας, γεμάτο χάρτες, διαδρομές, τότε και τώρα φωτογραφίες, από καλλιτέχνες, ιστορικά κλαμπ και ροκ εν ρολ σημεία.


Από το Sandinista! των Clash που τραβήχτηκε στην Κάμλεϊ Στριτ του Λονδίνου μέχρι το West Side Story του Λέοναρντ Μπέρνσταϊν στο Hell’s Kitchen της Νέας Υόρκης, η συλλογή του δείχνει πόσο έχουν αλλάξει τα urban τοπόσημα αλλά και το πάθος του. Απολαύστε μερικά από τα καλύτερά της, παρακάτω. 





























Πηγή: http://www.athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->