ΛΟΥΚΑΣ ΡΑΪΖΗΣ μαζί μας σε μία εκ "βάθους καρδίας" εξομολόγηση για τη ζωή του! - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΛΟΥΚΑΣ ΡΑΪΖΗΣ μαζί μας σε μία εκ "βάθους καρδίας" εξομολόγηση για τη ζωή του!

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος ΛΟΥΚΑΣ ΡΑΪΖΗΣ μαζί μας σε μία εκ "βάθους καρδίας" εξομολόγηση για τη δουλειά του, τις ασχολίες του, τις δραστηριότητές του,.. 
Για τη ζωή του!



Τι είναι αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με το τραγούδι;
Πώς προέκυψε το τραγούδι στη ζωή σου; Από πού είσαι, τι ακούσματα έχεις ως παιδί.



Από μικρός είχα γενικά μία κλήση στα καλλιτεχνικά και συγκεκριμένα στη ζωγραφική… Στη πορεία κατάλαβα ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, πιο συγκεκριμένα στο σχολείο άρχισα για πρώτη φορά να τραγουδάω μπροστά στους συμμαθητές μου και πραγματικά ένιωσα ότι το πάθος μου γι αυτό θα ήταν ατέλειωτο. Είμαι από την Αθήνα και τα ακούσματα μου είναι πιο πολύ ελληνικά λαϊκά και ελαφρολαϊκά τραγούδια της δεκαετίας 70,80 και 90 επίσης και ξένες μπαλάντες κυρίως αυτών των ετών.



Σίγουρα υπάρχει αγάπη και ταλέντο, ωστόσο υπάρχει κάποιο άλλο "μαγικό" συστατικό για αυτή τη διαδρομή; 
Όντως το να τραγουδήσεις μπροστά στους συμμαθητές σου σε έκανε να καταλάβεις ότι έχεις κλίση προς το τραγούδι;


Βεβαίως υπάρχει αγάπη, όσο για το ταλέντο αυτό θα το κρίνει ο κόσμος και όχι εγώ ! Δεν ξέρω αν υπάρχει για μένα κάτι μαγικό σε αυτήν την διαδρομή είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το πω αυτό. Ναι αλήθεια κατάλαβα ότι είχα κλίση στο τραγούδι στα 14 με 15 στο γυμνάσιο, όταν το να τραγουδάω μπροστά στους συμμαθητές μου ήταν κάτι που με μάγευε… Σε όποιο τραγούδι με ταξίδευε ήθελα να βάζω πάντα τη φωνή μου επάνω και κατά περίεργο τρόπο αποστήθιζα πολύ εύκολα και τους στίχους


Μας συστήθηκες δισκογραφικά με το " ΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ" , που το παρουσιάσαμε και εδώ στην Μουσική Πυξίδα θες να μου πεις δύο λόγια γι' αυτό; 

Το όρκοι και φίλια είναι ένα υπέροχο κομμάτι που δυο μου φίλοι το έγραψαν και το μελοποίησαν για μένα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Δε θα πίστευα ποτέ , ούτε στα καλύτερα όνειρά μου, ότι κάποιος θα έγραφε ένα μουσικό κομμάτι για μένα… Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά, τόσο γρήγορα , δεν έχω λογία...!!!


Έγραψες και ένα δικό σου τραγούδι σε στοίχους και μουσική το «ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ» Στιχουργός ή τραγουδιστής; Ή και τα δύο; Τι νομίζεις ότι σου πάει καλύτερα; 

Και τα δυο πιστεύω !!! Αν και το κομμάτι είχε κάποιες μουσικές έλλειψής εύχομαι να το αγαπήσει ο κόσμος έστω και έτσι… Σίγουρα θα υπάρχει και συνεχεία, θα προσπαθήσω για το καλύτερο,
θα συνεχίσω να γράφω και να τραγουδάω !!!


Αν σου ζητούσα να βάλεις ένα τίτλο στη ζωή σου τι θα επέλεγες; Είσαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία σου; Ποιά είναι τα όνειρά σου από δω και πέρα; 

Κοίταξε, είμαι .πολύ υπομονετικός πολύ ευαίσθητος... Οι φίλοι με χαρακτηρίζουν πεισματάρη και όντως σε γενικά πλαίσια δεν το βάζω εύκολα κάτω.
Δεν θα μπορούσα να πω, ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή μου , άλλα έχω πολλά όνειρα (ελπίζω να μην είναι πολύ αργά) που θα προσπαθήσω να τα πραγματοποιήσω !!!
Το μεγάλο μου όνειρο βέβαια είναι το πάθος για το τραγούδ,ι αν καταφέρω να φτάσω σε ένα επίπεδο που θα μπορώ ζω από αυτή μου την αγάπη θα γινόμουν πολύ ευτυχισμένος !!!


Τι περιλαμβάνεται στα επόμενα σχέδιά σου;

Θα συνεχίσω με κάποια τραγούδια δικά μου άλλα και όπως με έμαθε ο κόσμος με ορισμένες
«επανεκτελεσεις» που αγαπώ !!! Πιθανόν και κάποιες προτάσεις – συνεργασίες που υπάρχουν στα σκαριά. Ο θεός να μας έχει καλά και εδώ θα είμαστε όλοι για να τα δούμε και να τα απολαύσουμε !!!


Αν μπορούσες να επιλέξεις κάποιους, με ποιούς θα ήθελες να συνεργαστείς;

Δύσκολη ερώτηση… θα ήθελα με αρκετούς τραγουδιστές να συνεργαστώ να πω την αλήθεια μου, ποιος δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με ανθρώπους που αγαπά & αυμάζε, θα με αφήσετε όμως να το κρατήσω μυστικό… Χρειάζομαι πολύ δουλεία ακόμα για να σκέφτομαι τέτοιου είδους συνεργασίες.


Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; 

Μου αρέσει να παίζω κιθάρα αν και είμαι ακόμα στα πρώτα μου βήματα, να γράφω στίχους, να βλέπω ταινίες στο κινηματογράφο και στη τηλεόραση !!!


Μια κουβέντα για να κλείσουμε, δυο λόγια σε όλους αυτούς που θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές και θα θελήσουν να σε ακολουθήσουν στο μουσικό σου ταξίδι !!!

Θέλω καταρχάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μουσική πυξίδα για τη παραχώρηση αυτής της συνέντευξης . Υπόσχομαι στο κόσμο που θα θελήσει να με ακολουθήσει ότι θα προσπαθήσω να μην τον απογοητεύσω και θα κάνω την απόπειρα μπω στην καρδιά και την ψυχή τους με τα τραγούδια μου. Για μένα μετράει πάντα το συναίσθημα, η αγάπη, το πάθος και η ευαισθησία… Αυτό για μένα είναι το τραγούδι… Εύχομαι και για όλους εσάς τα καλύτερα !!! Σας ευχαριστώ από καρδίας !!!





5 σχόλια:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->