ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΜΠΕΚΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ – «ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΚΤΟ» ΑΠΟ ΤΟ CD "O TEMPORA! O MORES!" - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΜΠΕΚΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ – «ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΚΤΟ» ΑΠΟ ΤΟ CD "O TEMPORA! O MORES!"

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΜΠΕΚΟΣ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ –
«Της λησμονιάς το φυλακτό», από το cd “O Tempora! O Mores!”.


Κυκλοφόρησε το νεο CD του Λαρισαίου συνθέτη Ευριπίδη Μπέκου με τίτλο “O Tempora! O Mores!”.
Μια εναλλακτική δισκογραφική πρόταση όπου η αντισυμβατική προσέγγιση της παραγωγής και οι τολμηρές μουσικές “ακροβασίες” και πειραματισμοί “μπολιάζονται” με το στοιχείο της αμεσότητας του λαϊκότροπου και παραδοσιακού μουσικού “DNA”.

Το τρίτο κατά σειρά album τραγουδιών του Ευριπίδη Μπέκου έπειτα από το “Περί Μπαζών και Λοιπών Απορριμμάτων (2008)” και “Quark” (2012) στήριξε και εμψύχωσε από την πρώτη στιγμή και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής ο Γιάννης Ζουγανέλης όπου ερμήνευσε και ένα από τα τραγούδια του δίσκου. Πνοή έδωσαν επίσης με τις χαρακτηριστικές τους ερμηνείες στο cd οι Κώστας Τζιαγκούλας, Δημήτρης Κοντογιάννης, Παντελής Ζεμπίλης και ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης. 

Ο δίσκος “O Tempora! O Mores!” αποτελεί μια έκδοση της εταιρίας “ΑΥΛΟΣ’’ και κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και σε επιλεγμένα καταστήματα από την “MINOS-EMI”. 

Σας παρουσιάζουμε το τραγούδι «Της λησμονιάς το φυλακτό», που συμπεριλαμβάνεται στο cd και είναι στην διάθεση σας για μετάδοση σε μορφή mp3 (download link).

Ερμηνεία: Ευριπίδης Μπέκος / Δημήτρης Κοντογιάννης

Μουσική: Ευριπίδης Μπέκος

Στίχοι: Θωμάς Μπέκος 

mp3 (download link)


Δείτε το βίντεο εδώ
Official links
Ευριπίδης Μπέκος is on Facebook. Join Facebook to connect with Ευριπίδης Μπέκος and others you may know. Facebook gives people the power ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->