ΤΖΙΒΑΕΡΙ - ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ - ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 131(ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΤΖΙΒΑΕΡΙ - ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ - ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 131(ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ)


Στη Σμύρνη και την Πόλη, τα χρόνια τα παλιά, μέσα σε ομορφοσκαλισμένες ξυλόγλυπτες κασέλες, οι νοικοκυράδες φύλαγαν τα "τζοβαΐρια" ή "τζιβαέρια" τους... Δηλαδή τα χρυσαφικά, τα διαμαντικά, και ό,τι άλλο πολυτιμότερο είχαν. Τζιβαέρι λοιπόν, σημαίνει θησαυρός.

Και εν προκειμένω σημαίνει μουσικός θησαυρός, μιας και η παρέα από το "Τζιβαέρι" (γνωστό και πετυχημένο "ρεμπετάδικο " στην οδό Φορμίωνος), άνοιξε το σεντούκι της και διάλεξε μερικά μουσικά διαμαντάκια για να τα παρουσιάσει στο ευρύτερο κοινό.Έτσι λοιπόν το
Τζιβαέρι το γνωστό λίγο πολύ σε όλους σας Μουσικό Μεζεδοπωλείο στην Καισαριανή που το συνδυάζουμε με καλό φαγητό, διασκέδαση και τον πιο όμορφο κόσμο.
Γαστρονομική πανδαισία!! Ελληνική κουζίνα, μεζέδες, ορεκτικά, πιάτα προσεκτικά εκτελεσμένα, γλυκά για όλα τα γούστα. Αν πάλι θέλετε να πιείτε το ποτό σας και να διασκεδάσετε, είστε επίσης ευπρόσδεκτοι.
Ζωντανό κεφάτο πρόγραμμα που ανανεώνεται διαρκώς ακόμα και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Χορός, χορός παντού, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι θα χορέψετε γιατί το κοινό συμμετέχει και το κέφι ανεβαίνει.
Το προσωπικό μας, πάντα κεφάτο και πάνω από όλα στην διάθεσή σας, να εξυπηρετήσει και να κάνει την απόλαυση των εδεσμάτων μας διασκέδαση. Για όλους εσάς που βαρεθήκατε τη «δήθεν» διασκέδαση σας περιμένουμε στο ζεστό και φιλικό μας περιβάλλον – να πιούμε ρακόμελο, να σας χαρίσουμε την απόλαυση του καλού κρασιού, του κεφιού και των εδεσμάτων!

Δεν είμαστε ένα οποιοδήποτε μεζεδοπωλείο, το γνωρίζετε και μας στηρίζετε χρόνια.
Τζιβαέρι….
Ελάτε να γίνετε μέλη της παρέας μας!!


Info:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->