NIKITA AND BACK TO LIFE LIVE @BOURBON 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

NIKITA AND BACK TO LIFE LIVE @BOURBON 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016




NIKITA and Back to Life LIVE @Bourbon
23 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά την κυκλοφορία της τρίτης δισκογραφικής του δουλειάς και την επιτυχία του single "Changed my Life" τόσο σε ελληνικά όσο και ξένα ραδιόφωνα, ο ΝΙΚΙΤΑ θα παρουσιάσει και live της αγαπημένες επιτυχίες του. Το Bourbon στη Γλυφάδα τον υποδέχτηκε θερμά, η μπάντα του "Back to Life" είναι πιο έτοιμοι από ποτέ και εμείς ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε εκτός από τον μοναδικό φωνητικό του ήχο και τις πρωτότυπες συνθέσεις του, την ενέργεια που εκπέμπει πάνω στη σκηνή.

Η βραδιά θα ακολουθήσει τα μουσικά βήματα του άλμπουμ, θα συνδυάσει δηλαδή τις rock μελωδίες της χρυσής εποχής με τον pop ήχο που ανταποκρίνεται στα ακούσματα του σήμερα.

Το μόνο σίγουρο γι αυτή τη συναυλία είναι ότι όσοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκείνο το βράδυ στο Bourbon, θα εντυπωσιαστούν από την άνεση του ΝΙΚΙΤΑ και των Back to Life πάνω στη σκηνή, καθώς και από την ενέργεια που μεταδίδει η μουσική και η ερμηνεία του.

Σας περιμένουμε όλους, να τραγουδήσουμε μαζί το "Changed my Life" και το "I Didn't Believe", σε ένα live που θα ξεκινήσει μία νέα εποχή!

Οι Back to Life Band είναι:

Πέτρος Χαραλαμπίδης - τύμπανα

Βασίλης Ποδάρας - κιθάρα

Πέτρος Ξουράφας - πλήκτρα

Μάριος Δαούσης - μπάσο

Starts at:

22.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

@BOURBON

Δασκαρόλη 27

Γλυφάδα

Τηλ: 2109647600

Official Links
Πληροφορίες - Επικοινωνία
ANGELS PR
Μάριαν Νικολάου
Νόρα Καραμιχάλη
Αννα Φαρδή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->