ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ(NEW SINGLE) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ(NEW SINGLE)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ(NEW SINGLE)


Ο Γιάννης Βογιατζής γνωστός για τη δράση του ως κιθαρίστας και συνθέτης με τους Β.Μ.Σ και τιςCameres, μας συστήνεται στην δισκογραφία με την “Βασίλισσα” σε στίχο,μουσική και ερμηνεία δικά του.
Είναι η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την ιδιότητα του τραγουδοποιού.Η ηχογράφηση και η μίξη πραγματοποιήθηκαν στο Nemesis Recording Studio με τον Τάσο Καραπαπάζογλου.

To Digital Single ‘’Βασίλισσα’’ κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Polymusic. Ένα τραγούδι έντεχνου χαρακτήρα με δομές Rock που ξεδιπλώνει το ταλέντο του δημιουργού παρουσιάζοντάς μας εικόνες και μελωδίες μέσα από το δικό του φίλτρο αναζήτησης, στοργικά δοσμένες, αντικατοπτρίζοντας συναισθήματα και αναμνήσεις.

Σας παρουσιάζουμε το single ‘’Βασίλισσα’’ Επίσης για περισσότερες πληροφορίες και νέα μπορείτε να επισκευθείτε τα παρακάτω επίσημα links.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Ο Γιάννης Βογιατζής,ερμηνευτής,κιθαρίστας,συνθέτης,τραγουδοποιός,γεννήθηκε στη πόλη της Καβάλας όπου και μεγάλωσε. Επηρεασμένος από το οικογενειακό και συγγενικό του περιβάλλον ασχολείται ενεργά με τη μουσική από πολύ μικρός και συγκεκριμένα με τη κιθάρα και τη σύνθεση. Σπούδασε Μηχανολόγος-Μηχανικός στα Τ.Ε.Ι. παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας στο Nemesis guitar school του Κώστα Παρασκευά.
Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Β.Μ.Σ. (1998) με τους οποίους ηχογράφησε αρκετά τραγούδια.Συμμετέχει αρχικά σαν μπασίστας και μετέπειτα σαν κιθαρίστας και συνθέτης μέχρι τη διάλυσή τους (2002).Τραγούδια τους παίχτηκαν σε διάφορους σταθμούς πανελλαδικώς ενώ θα δώσει αρκετές συναυλίες με αυτό το σχήμα,οι κυριότερες των οποίων ήταν αυτές μαζί με Πύξ – Λάξ, Ξύλινα Σπαθιά, Love in Sadness κ.α. Επίσης εκείνη την εποχή θα εμφανιστεί μαζί τους και στην εκπομπή “Jammin” της ΕΤ 3.
Το 2008 γίνεται μέλος του σχήματος Cameres στο οποίο συμμετέχει ως κιθαρίστας και συνθέτης εώς και τώρα. Το 2013 η συνεργασία του σχήματος με τον Άγγελο Μουρβάτη θα έχει ως αποτέλεσμα την πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ Θα είμαι εκεί” μέσω της δισκογραφικής εταιρίας B-otherside .
Επίσης με τις Cameres θα κυκλοφορήσει το 2014 ψηφιακά μέσω της Pentagramusic το τραγούδι “Rockstar” σε αγγλόφωνη εκτέλεση ενώ το ίδιο έτος το τραγούδι “ Άγρια νιάτα” θα μπεί στη συλλογή Rock ‘N’ Roll Βοήθειες 3. Το 2015 θα τον βρεί να κυκλοφορεί με τις Cameres επίσης σε ψηφιακή μορφή το single “Please forgive me” στο οποίο συμμετέχει στα πλήκτρα ο Παναγιώτης Μπερλής από τα Διάφανα Κρίνα
Παράλληλα έχει υπάρξει μέλος σε διάφορες cover bands με την ιδιότητα του ερμηνευτή-κιθαρίστα εμφανιζόμενος σε μαγαζιά,καθώς και έχει συμμετάσχει σε μοντέρνα μουσικά εργαστήρια τοπικών ωδείων της Καβάλας.
Τον Οκτώβριο του 2015 κάνει το μεγάλο βήμα καί κυκλοφορεί τη πρώτη του προσωπική δουλειά με το single “Bασίλισσα” σε ψηφιακή μορφή μέσω της εταιρίας Polymusic .Στην οποία εκτός από δημιουργός του τραγουδιού είναι και ο ερμηνευτής.

Οι μουσικές διαδρομές συνεχίζονται και έπεται συνέχεια……….........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->