ACID DEATH - LIFE AND DEATH ΑΠΟ ΤΟ ALBUM "HALL OF MIRRORS" - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ACID DEATH - LIFE AND DEATH ΑΠΟ ΤΟ ALBUM "HALL OF MIRRORS"

Σας παρουσιάζουμε τους ACID DEATH, μία απ τις μακροβιότερες Metal μπάντες μετρώντας ήδη 22 χρόνια ζωής.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το 6ο album τους με τίτλο “Hall of Mirrors” από την Γερμανική 7hard.



Οι ACID DEATH είναι οι:

Σάββας Μπετείνης (Bass guitar/Lead vocals)

Ντένης Κωστόπουλος (lead & rhythm guitars)

Γιάννης Αναγνώστου (lead & rhythm guitars)

Κώστας Αλεξάκης (drums & percussion)

Στο “Hall of Mirrors” συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “Life and Death”, το οποίο είναι στη διάθεση σας για μετάδοση.


"Life and death" mp3 download link


​ "Hall of mirrors" - official video clip




Ενημερωθείτε περισσότερο για τους ACID DEATH από τα παρακάτω επίσημα links τους.









ACID DEATH. Biography 2016


Χαρακτηρίστηκαν από πολλούς σαν η πιο ανατρεπτική, αμφιλεγόμενη και αιρετική Death Metal μπάντα που έβγαλε η Ελληνική σκηνή μέχρι το 2001. Ξεκίνησαν να δισκογραφούν όταν η λέξη «Δισκογραφία» ακουγόταν πολύ νέα στο Ελληνικό underground. Δέχτηκαν αμέτρητα διθυραμβικά σχόλια από τον παγκόσμιο Τύπο αλλά και σωρεία πολέμιων βελών ιδιαίτερα μέσα στην πατρίδα τους.
Οι ACID DEATH, μια από τις παλαιότερες Ελληνικές μπάντες που δραστηριοποιήθηκαν για 12 χρόνια, από το 1989 έως το 2001, ξεκινώντας από το κλασικό Thrash και καταλήγοντας να είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι (κατά πολλούς και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο) του Progressive Death Metal μέχρι τη διάλυσή τους, επιστρέφουν δυναμικά. Έχοντας στο ενεργητικό τους ένα EP, ένα split LP, δύο full length CDs και αμέτρητα live τις εποχές που όλοι τις χαρακτήριζαν «Χρυσές», ανάμεσα και σε ονόματα όπως KREATOR, THE HAUNTED, IMPALED NAZARENE, CHILDREN OF BODDOM, MAYHEM, ROTTING CHRIST, ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους με τα χρόνια που ακολούθησαν να δυναμώνουν και να μυθοποιούν το όνομά τους… Μέλη τους βρέθηκαν σε άλλα μουσικά σχήματα του χώρου δίνοντας εξίσου καλά δείγματα. Η «Ολική Επαναφορά» του 2011, σχεδόν 10 χρόνια μετά την διάλυση τους, τους, τους βρίσκει με ανανεωμένο lineup, αστείρευτη έμπνευση και πάνω απ’όλα διάθεση για πολλή και σκληρή δουλειά. 

Η μπάντα το 2012 κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφκή της δουλειά μετά την επάνοδο, με τον τίτλο “Eidolon” διαμέσω της Αυστριακής δισκογραφικής NOISEHEAD records. Το 2015 οι ACID DEATH βρέθηκαν σε μεγαλύτερη δισκογραφική, τη Γερμανική 7hard/7us Meda Group GmbH υπογράφοντας 5-ετές συμβόλαιο και το πιο πρόσφατο album με τίτλο Hall Of Mirrors κυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου λαμβάνοντας εκπληκτικές κριτικές από όλο τον κόσμο. 

Σημαντικά σημεία για τους ACID DEATH. 

-1991. Οι ACID DEATH στα πρώτα τους βήματα ηχογραφούν σε ανεξάρτητη παραγωγή το πρώτο τους miniLP με τίτλο Balance Of Power, μια δουλειά που έμελλε να μείνει στο ράφι και να δει το φως πολλά χρόνια αργότερα όταν η μπάντα είχε διαλυθεί, με τη μορφή free downloading. 

-1993. Η χρονιά που κυκλοφόρησε η πρώτη τους επίσημη δουλειά, το EP “Apathy Murders Hope” από την ανεξάρτητο Ελληνικό label MOLON LAVE recs, δίνοντας τα πρώτα στοιχεία για την Progressive Death Metal πορεία που έμελλε να ακολουθήσει η μπάντα λίγα χρόνια αργότερα. 

-1995. Δύο χρόνια αργότερα ηχογραφείται και κυκλοφορεί το split-LP με τους Ισπανούς Extreme Metallers AVULSED. Η μπάντα ήδη χάνει τη δυνατότητα για μια πολύ καλή συνεργασία με γνωστό label της εποχής λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων… 

-1998. Ηχογραφείται το πρώτο full length CD “Pieces Of Mankind” δείχνοντας τον Progressive χαρακτήρα που ακολούθησε η μπάντα. Οι ACID DEATH βρέθηκαν να ακροβατούν ανάμεσα στο Death Metal και στο Fussion/Jazz και τα πρώτα βέλη άρχισαν να πέφτουν… Ο δίσκος μένει αδιάφορα στα ράφια των εγχώριων δισκάδικων, αλλά η επανακυκλοφορία του το 1999 από το Αγγλικό νεοσύστατο label Copro Recs/Casket Music γίνεται «Δίσκος Του Μήνα» σε γνωστότατο Αγγλικό περιοδικό του χώρου, γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της εποχής… 

-2000. Το Κύκνειο Άσμα “Random’s Manifest” full length CD κυκλοφορεί από την ήδη εδραιωμένη BLACK LOTUS recs κάνοντας τους ACID DEATH μάρτυρες της καταξίωσης από τον Ευρωπαϊκό Τύπο αλλά και του χλευασμού τους στην ίδια τους τη χώρα. Το προκλητικό εξώφυλλο του δίσκου λογοκρίνεται και το CD αποσύρεται από την Γερμανική αγορά… Για πρώτη φορά τα θεμέλια της μπάντας τρίζουν ασυνήθιστα περίεργα… 

-2001. Μετά από 12 χρόνια και 4 επίσημες δουλειές η μπάντα ανακοινώνει τη διάλυσή της όντας στο studio για την προ-παραγωγή του 3ου full-length. 

-2008. To Pieces Of Mankind βρίσκεται να είναι πρώτο ανάμεσα στα « Ελληνική Σκηνή-40 πιο χαρακτηριστικά album όλων των Εποχών», όπως ψηφίστηκε από τους συντάκτες του Ελληνικού RockHard Magazine. 

-2009. 18 χρόνια μετά την ηχογράφησή του, το πρώτο –ακυκλοφόρητο- miniLP των ACID DEATH βλέπει το φως υπό μορφή free downloading σαν ένα «δώρο» σε όσους είχαν ασχοληθεί με τη μπάντα τα προηγούμενα χρόνια. 

-«Ζωντανοί Μετά Θάνατον»…Περίπτωση όχι σπάνια αλλά με μία ακόμα εφαρμογή. Το όνομα της μπάντας δυναμώνει και μυθοποιείται ενώ πρακτικά οι ACID DEATH «δεν υπάρχουν εδώ και 10 χρόνια».. 

LineUp: 

Σάββας Μπετείνης (Bass guitar/Lead vocals) 

Ντένης Κωστόπουλος (lead & rhythm guitars) 

Γιάννης Αναγνώστου (lead & rhythm guitars) 

Κώστας Αλεξάκης (drums & percussion) 


Websites: 

- Official: www.aciddeath.net







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->