ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΛΗΣ - «ΔΕ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ»(RADIO EDIT),ΑΠΟ ΤΟ CD «ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ» - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΛΗΣ - «ΔΕ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ»(RADIO EDIT),ΑΠΟ ΤΟ CD «ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ»
Κυκλοφόρησε πρόσφατα η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Ράλλη, με τίτλο «Ανησυχία, Αταξία κι Ανασφάλεια».


Περιέχει 12 τραγούδια σε στίχους και μουσική δικά του.

Με αυτή την κυκλοφορία ο Βασίλης Ράλλης δείχνει εξαιρετικά δείγματα δημιουργίας και αφήνει υποσχέσεις για να εξελιχτεί σε έναν απ τους αξιόλογους τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Σας παρουσιάζουμε το radio edit του τραγουδιού «Δε σου φωνάζω», που συμπεριλαμβάνεται στοcd και είναι στην διάθεση σας για μετάδοση.

Δείτε το video εδώ


Official links

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΛΗΣ 

O Βασίλης Ράλλης είναι ένας ανερχόμενος τραγουδοποιός/τραγουδιστής από την Πάτρα που έχει ήδη στο βιογραφικό του αμέτρητα live σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα είτε με μπάντα είτε μόνος του με μια κιθάρα. Τον γνωρίσαμε από τους Monostyle μια ροκ μπάντα η οποία έχει ήδη μια ολοκληρωμένη δουλειά και 4 singles τα οποία έχουν ξεχωρίσει, καθώς και πολλές συναυλίες σε φεστιβάλ όπως Ήχοι του Δάσους,River Party καθώς και πολλά support όπως Φοίβος Δελοιβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ρόδες, Δημήτρης Καρράς και πολλούς άλλους .Ο Βασίλης Ράλλης αυτό τον καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό сd με τίτλο «Ανησυχία, αταξία και ανασφάλεια» που περιλαμβάνει 12 τραγούδια από διάφορες επιρροές που ξεκινούν από το ροκ και φτάνουν στο παραδοσιακό, balkan μέχρι το ρεμπέτικο, με προσθετικά στοιχεία από διάφορα άλλα είδη ξένα και ελληνικά, έχοντας όμως σε όλα τα τραγούδια ένα ψυχεδελικό ύφος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->