ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ


1.Στέλιο ποια είναι η μουσική σου ιδεολογία;

Για μένα μουσική είναι μέρος του εαυτού μου. Κάθε μέρα το κάνω για διαφορετικό λόγο. Είναι ένας τρόπος έκφρασης , εξωτερίκευσης, κάθαρσης που βοηθά στο να δώσω μια ζωντανή υπόσταση σε μια κατάσταση σε μια σκέψη η ένα συναίσθημα. Η δικιά μου ιδεολογία η αγάπη αλλά και η συνειδητοποίηση, το να μάθεις το πως να προχωράς μπροστά σε ότι σου παρουσιάζεται είτε η επίλυση μιας σπαζοκεφαλιάς είτε το πως να κάνεις κάτι να δουλέψει σωστά.

2.Νέο τραγούδι ''Αγάπη Φωτιά''πες μας λίγα λόγια;

Είναι ένα τραγούδι που έγραψα το 2013. Περιγράφω μέσα απο τους στίχους μια κατάσταση συνειδητοποίησης για κάτι που συμβαίνει και πρέπει να πάρεις άμεσα τις κατάλληλες αποφάσεις. Μουσική έγραψα εγώ μαζί με τον Γιώργο Σόλωνος και παραγωγή έγινε στο στούντιο μου, στο στούντιο του Ηλία Κόλκα και στο στούντιο του Γιώργου Σόλωνος. 

3.Ποια ήταν η πηγή της έμπνευσης σου;

Πηγή έμπνευσης ήταν μια προσωπική εμπειρία που είχα.

4. Μουσικά σε ποιον χώρο εντάσσεις τον εαυτό σου; Τι είναι αυτό που σε αντιπροσωπεύει;

Μουσικά δεν μπορώ να προκαθορίσω το είδος της μουσικής που γράφω, έχω γράψει πολλά τραγούδια με διαφορετική υφή και είδη μουσικής.


5. Τα τραγούδια σου δημιουργούν έντονα συναίσθημα. Πάνω σε τι είδους αναμνήσεις έχεις στηρίξει τις δημιουργίες σου; 

Έχω στηρίξει τα τραγούδια μου και σε αρνητικά συναισθήματα όπως συναίσθημα της μελαγχολίας του χωρισμού της ανάμνησης αλλά κυρίως μ' αρέσει να γράφω πλέον ιστορίες που πέτυχαν, για ''υγιείς καταστάσεις''


6.Τι είναι ακριβώς για σένα η έννοια σκυλάδικο;

Σκυλλάδικο έχει και την χάρη του. Έιναι ενα συγκεκριμένο ύφος και είδος μουσικής. Δυνατό σε στίχο και μουσική. Έιναι ακραία ελληνική μουσική θα έλεγα. Δεν το αποκλείω ούτε το σνομπάρω μ' αρέσει γιατί τα τραγούδια αυτά έχουν μέσα ιστοριές οπου ντύνονται με συγκεκριμένες μελωδίες και παραγωγές που είναι οτι πιο σημαντικό για ένα έργο.

7.Όταν ακούς Star System τι σου έρχεται στο μυαλό;

Έχω απομυθοποιήσει αυτή την έκφραση. Στο μυαλό μου έρχονται οι εποχές που προσπαθούσαν να μας καταβάλουν το πως πρέπει να δείχνει ένας καλλιτέχνης.

8.Στις μέρες μας, που περνάμε δύσκολες καταστάσεις τι θα συμβούλευες σε ένα παιδί που τελειώνει το σχολείο και αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά και σε επαγγελματικό επίπεδο με τη μουσική;

Να ξεκαθαρίσει πρώτα με τον εαυτό του το τι του αρέσει πραγματικά να κάνει και αν η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη και όχι να χρησιμοποιήσει την μουσική για να δοξαστέι τοτε να ασχοληθεί. Πρέπει δηλαδή να δουλέψει και να διαβάσει. Τα δεδομένα αλλάζουν, το αύριο θα έιναι σίγουρα διαφορετικό, ότι πραγματικά αγαπάς θα βρεί απο μόνο του τον δρόμο, αρκεί να μην ο ίδιος το εγκαταλείψει...



9.Επόμενα σχέδια, πότε να περιμένουμε ολοκληρωμένο Album;

Φυσικά είμαι ήδη στην διαδικασία παραγωγής των κομματιών μου

Eπίσημα Links:





Συνέντευξη:Ν.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->