AN EVENING WITH MR JOE LYNN TURNER @ TEXAS ROCK CLUB - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

AN EVENING WITH MR JOE LYNN TURNER @ TEXAS ROCK CLUB - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

AN EVENING WITH MR JOE LYNN TURNER 
 @ TEXAS ROCK CLUB  
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016


Η HIGH VOLTAGE productions παρουσιάζει.AN EVENING WITH MR JOE LYNN TURNER!

Ένα μοναδικό ακουστικό show από το ζωντανό θρύλο Joe Lynn Turner φωνή των RAINBOW και των DEEP PURPLE στο οποίο μαζί με το φίλο του George Gakis και τον Bob Saganas στην κιθάρα ξεδιπλώνουν αγαπημένες μουσικές στιγμές τόσο από την καλλιτεχνική πορεία του Joe Lynn Turnerόσο και απο κλασικά αθάνατα ροκ κομμάτια!
Venue: Τexas Rock Club / Ιάκχου 19 / Γκάζι

Προπώληση: 12 ευρώ

Tαμείο: 16 ευρώ

Doors Open: 21:00

Production:
High Voltage
info@highvoltage.gr

Press:
for High Voltage
Μάριαν Νικολάου
marianic1@windowslive.com

TV SPOT

FB EVENT


JOE LYNN TURNER BIO

Ο JOE LYNN TURNER είναι γνωστός για τη συνεργασία του με τα συγκροτήματα των Rainbow και τωνDeep Purple. Γεννήθηκε από Ιταλούς γονείς στις 2 Αυγούστου του 1951, στο Χάκενσακ του Νιου Τζέρσεϊ, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στο γυμνάσιο σχημάτισε το πρώτο του συγκρότημα, τους Ezra παίζοντας διασκευές σε χαρντ ροκ συγκροτήματα των αρχών της δεκαετίας του '70. Το 1976, δημιούργησε το συγκρότημα Fandango μαζί με τον κιθαρίστα Ρικ Μπλέικμορ, τον μπασίστα Μπομπ Ντάνιλς, τον κιμπορντίστα Ντένι ΛαΡού και τον ντράμερ Έιμπ Σπέλερ. Το πρώτο τους, ομώνυμο άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1977, ενώ την επόμενη χρονιά, ηχογράφησαν το "Last Kiss", για να ακολουθήσουν άλλα δύο άλμπουμ, τα "One Night Stand" (1979) και "Cadillac" (1980), πριν διαλυθούν λόγω οικονομικών προβλημάτων και μετά την κλοπή του εξοπλισμού τους.
Το 1981, έκανε οντισιόν για το συγκρότημα των Rainbow μετά από πρόταση του Ρίτσι Μπλάκμορ. Ο Τέρνερ ανέλαβε τα φωνητικά του συγκροτήματος, ηχογραφώντας μαζί τους, τους δίσκους "Difficult to Cure" το 1981, "Straight Between the Eyes" το 1982 και "Bent Out Of Shape" το 1983. Κατά τη διάρκεια της τριετίας του με τους Rainbow, το συγκρότημα γνώρισε τη μεγαλύτερη εμπορική ακμή της καριέρας του, με τους τρεις δίσκους να ανεβαίνουν στο βρετανικό Top-10 και έλαβαν μία χρυσή και δύο ασημένιες απονομές. Επίσης, επιτυχία γνώρισαν τα σινγκλ "I Surrender", "Can't Happen Here", "Stone Cold", "Can't Let You Go" και "Street of Dreams". Η τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος έγινε στην Ιαπωνία τονΜάρτιο του 1984, όπου έπαιξαν το "Difficult to Cure" μαζί με 80μελή ορχήστρα. Οι Rainbow διαλύθηκαν, λόγω της αποχώρησης του ιδρυτή και κιθαρίστα Ρίτσι Μπλάκμορ και του μπασίστα Ρότζερ Γκλόβερ, για να επανενωθούν με τους DeepPurple.
Το 1985, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, με τίτλο "Rescue You", ενώ την επόμενη χρονιά συμμετείχε στο δίσκο "Heartbeat" του Ντον Τζόνσον και περιόδευσε με την Πατ Μπέναταρ και τους NightRanger. Το1987 έκανε δεύτερα φωνητικά στο δίσκο "The Hunger" του Μάικλ Μπόλτον, στο ομώνυμο άλμπουμ της Σερ και το "Rovers Return" του Τζον Γουέιτ.
Το 1988, εντάχθηκε στους Rising Force του Yngwie Malmsteen, ηχογραφώντας το δίσκο "The Odyssey", ο οποίος ανέβηκε στο Top-40 του Billboard των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση του δίσκου, ηχογραφήθηκε η συναυλία τους στο Λένινγκραντ και κυκλοφόρησε στο δίσκο "Trialby Fire", το 1989.
Εκείνη τη χρονιά, ο Ίαν Γκίλαν απολύθηκε από τους Deep Purple και ο παλιός γνώριμος του Τέρνερ, Ρίτσι Μπλάκμορ, του πρότεινε να αναλάβει τα φωνητικά του ιστορικού χαρντ ροκ συγκροτήματος, κάτι το οποίο ο Τέρνερ δεν αρνήθηκε, ηχογραφώντας το δίσκο "Slaves and Masters", το 1990. Ακολούθησε μία παγκόσμια περιοδεία, αλλά το 1992 ο Τέρνερ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τους Deep Purple για να επιστρέψει ο Ίαν Γκίλαν.
Ακολούθησε σειρά συνεργασιών και προσωπικών δίσκων και το 2002, δημιούργησε με τον πρώην μπασίστα των Deep Purple και των Black Sabbath, Γκλεν Χιούζ, τους Hughes Turner Project, ηχογραφώντας το πρώτο τους άλμπουμ "HTP" και περιοδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Την ίδια χρονιά ηχογράφησαν το ζωντανό άλμπουμ "Live in Tokyo" . Είναι μέλος του συγκροτήματος Big Noize με τους Κάρλος Καβάζο (κιθάρα), Φιλ Σούσαν (μπάσο) και Βίνι Άπις (τύμπανα). Επίσης, εντάχθηκε στους Νορβηγούς The Jan Holberg Projectπαίζοντας στα "Sense of Time" το 2011και "At Your Service" το 2013.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΚΗΣ ΒΙΟ

Ο Γιώργος Γάκης έχοντας μία μακροχρόνια και αμετάβλητη πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες, δημιούργησε με τη Julie Massino τους Troublemakers το Μάιο του 1993. Μετά την αποχώρησή της Julie από το συγκρότημα, ο Γιώργος κρατάει τους Troublemakers ως ένα πενταμελές κλασσικό μελωδικό rock σχήμα με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Whitesnake , Aerosmith, Bon Jovi, Deep Purple , Scorpions κ.α.
Ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρία την G. G. Records, από την οποία μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει τρεις δισκογραφικές δουλειές : "Keep on Rock 'n' Rollin" (1989), "Pain in my ass" (1995), "Forbidden Paradise" (2000), σε μουσική και στίχους του ίδιου .
Τα τελευταία χρόνια ζει στα Γιάννενα, όπου παράλληλα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το συγκρότημά του, τουςTroublemakers, έχουν παίξει σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, κάνοντας περισσότερα από 1000 liveδημιουργώντας ένα φανατικό κοινό.
Για 4 χρόνια διοργάνωσε το ιδιαίτερης επιτυχίας φεστιβάλ Castle Rock Festival, φιλοξενώντας καλλιτέχνες και συγκροτήματα παγκοσμίου φήμης. 
Σημαντικές στιγμές στην ιστορία του συγκροτήματος, είναι οι support εμφανίσεις τους σε θρυλικά ονόματα της rock όπως οι: Deep Purple, Whitesnake, Glenn Hughes, Dokken, Winger, Over the Rainbow, Twisted Sister, Uli Jon Roth, Thin Lizzy, Joe Lynn Turner, ενώ το 2010 έπαιξε με το συγκρότημα του support σε συναυλίες των Scorpions σε πάνω από 50000 κοινό.
Η συνεργασία τους αρχικά με τη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών, όπως και η αντίστοιχη τον Ιούνιο του 2010, με την 60μελή Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, έδωσε ένα μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα αποτέλεσμα στο οποίο συνδυάσανε με ιδιαίτερη επιτυχία τη rock μουσική με κλασσικά ακούσματα.
Το 2012 κυκλοφόρησε από την Αμερικάνικη εταιρία Perris Records το τελευταίο του cd με τίτλο: "Too much ain't never enough", σε μουσική και στίχους του Γ. Γάκη, που περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια και μία διασκευή ενός παραδοσιακού τραγουδιού. Την συμπαραγωγή και τη μίξη έχει κάνει ο Kip Winger, μεguest stars τους: Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple), Bobby Rondinelli (Rainbow), James Kottak(Scorpions), Greg Smith (Alice Cooper, Over the Rainbow), Mark Cross (Helloween, Firewind, Outloud) και τον Γιάννη Σπάθα (Socrates).


LACE N' LEATHER

Οι Lace n' Leather δημιουργήθηκαν τον Απρίλιο του 2015 από τον Πάνο στο μπάσο, τον Στέργιο στα drums, την Κατερίνα στα πλήκτρα, την Κωνσταντίνα στην φωνή και τον Φώτη στην κιθάρα. Με το ύφος τους να κυμαίνεται στο melodic hard rock και μουσικούς με πολυετή εμπειρία στον χώρο, με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι, ξεκίνησαν με στόχο την δισκογραφία και την έντονη συναυλιακή παρουσία. Έχουν ήδη δική τους δουλεία την οποία παρουσιάζουν live στο set τους ανάμεσα σε κλασσικές επιτυχίες από τις μεγαλύτερες τους επιρροές όπως οι Journey, οι Survivor, οι Europe αλλά και πιο σύγχρονες όπως οι H.e.a.t., οι Gotthard και οι Steel Panther. Σύντομα ξεκινάνε τις ηχογραφήσεις για την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία.

Σελίδα στο facebook : https://www.facebook.com/lacenleatherband/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->