ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016 - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Βασιλική Καρακώστα Μάρτιος 2016

Παρασκευή 4 Μαρτίου 13:00 με 15:00 στο 2ο Πρόγραμμα Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Σάββατο 5 Μαρτίου Συναυλία στην Αθήνα .
Δευτέρα 21 Μαρτίου Συναυλία στην Κοζάνη


Η Βασιλική Καρακώστα ξεκινά την ανοιξιάτικη περιοδεία της, με μια συναυλία στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Σάββατο 5 Μαρτίου

ΒABEL Πυρήνας Τέχνης

Βασ.Σοφίας 87 Μαρούσι

τηλ: 215.525.2982
είσοδος 12ευρω (κρασί-μπύρα)
ώρα: 22:30

Ο Πυρήνας Τέχνης ΒABEL στο Μαρούσι, μας προσκαλεί το Σάββατο 5 Μαρτίου για μια συναυλία με τη Βασιλική Καρακώστα.

Η Βασιλική ανεβαίνει στη σκηνή με δύο απο τους αγαπημένους και κορυφαίους συνεργάτες της,τον Γιώτη Κιουρτσόγλου στο μπάσο, loops και τον Στάθη Άννινο στο πιάνο και στους συνθετητές ήχων ,θα τραγουδήσει με την ολοκάθαρη και δωρική της φωνή, τραγούδια, νότες και ιστορίες που ανθίζουν την ψυχή! 

Θα μας πεί “Άνοιξαν τα δέντρα όλα” - αγαπημένο της παραδοσιακό σπο τη Μακεδονία- και θα μοιραστεί μαζί μας καλά κρυμμένα μυστικά της κοινής γιορτής, με ρυθμό πάυσεις και εντάσεις , τραγούδια απο κάθε δυνατή παράδοση αλλά και απο την προσωπική της δισκογραφία. Θα μας αφηγηθεί πως “ένα απόγευμα ζεστό η αγάπη θα ‘ρθει” απο τον πρόσφατο δίσκο της “Κουρελού”. Ένα πρόγραμμα με τραγούδια ετερόκλητα που ενώνουν τον βαθύτερο εαυτό μας.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου όλοι μαζί απο τη σκηνή Babel, θα πλεύσουμε μεσα απο τη μουσική, στα καταγάλανα νερά για την “Αστροπαλιά”… γιατι το καλοκαίρι είναι κοντά, όταν το γεννά η Άνοιξη! 


Καλή Αντάμωση!


*O Επόμενος συναυλιακός προορισμός της Βασιλικής θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, Δευτέρα 21 Μαρτίου όπου διοργάνωνει ο Φιλοπρόοδος σύλλογος Κοζάνης.Παράλληλα με το ανοιξιάτικο συναυλικό της πρόγραμμα η Βασιλική προετοιμάζει ένα “solo performing για την τρίτη ηλικία” όπου θα απευθύνεται συγκεκριμένα στα λημέρια της τρίτης ηλικίας.

**Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, 13:00 με 15:00 θα ακουστεί το δίωρο αφιέρωμα στη μουσική διαδρομή της Βασιλικής Καρακώστα απο το 2ο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 103,7 , στην εκπομπή “Η Ελληνική μουσική σκηνή στο δεύτερο Πρόγραμμα” .Παρουσιάζει η αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγός Βάνα Δαφέρμου.

Βασιλική Καρακώστα 

Σάββατο 5 Μαρτίου

ΒABEL Πυρήνας Τέχνης

Βασ.Σοφίας 87 Μαρούσι

τηλ: 215.525.2982
είσοδος 12ευρω (κρασί-μπύρα)

ώρα: 22:30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->