ΣΠΥΡΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ(NEW SINGLE) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΣΠΥΡΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ(NEW SINGLE)

Σπύρος Ρουμελιώτης - Παιδί για σπίτι(New Single)


Ο Ρουμελιώτης Σπύρος κάνει για ακόμα μια φορά τη διαφορά με ένα τραγούδι έκπληξη , αλλά ταυτόχρονα και αυτό που μας έχει συνηθίσει να μας διασκεδάζει με κάθε τι που μας παρουσιάζει ανά τακτά διαστήματα.

Έτσι αυτή την φορά μας παρουσιάζει με ενορχηστρωτή τον Άγγελο Σαρόγλου το τραγούδι «ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤI» Ο Ρουμελιώτης Σπύρος καταφέρνει να είναι πιο σημερινός από ποτέ. Έχοντας στο πλευρό του καταξιωμένους και σταθερούς συνεργάτες , αλλά και νέους δημιουργούς όπως ο Αλέξανδρος Μπούρας που σε συνεργασία με τον Άγγελο Σαρόγλου στο στίχο , το αποτέλεσμα που μας παρουσιάζουν είναι πολύ ανεβαστικό. Την μουσική έχει γράψει ο Άγγελος Σαρόγλου.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο link



Κατεβάστε το σε MP3 στο link


Οι μουσικοί που πήραν μέρος είναι ….. - Κιθάρες: Δημήτρης Χατζηκίδης - Κλαρίνο: Αλέξης Μιχαλάκης - Πλήκτρα: Άγγελος Σαρόγλου - Ενορχήστρωση: Άγγελος Σαρόγλου Το «ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ», αποτελεί το πρώτο single και την πρώτη πολύ μεγάλη επιτυχία από την νέα του δισκογραφική εταιρεία την ELSA MUSIC FACTORY ENTERTAINMENT όπου εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει την εμφάνιση της και δείχνει πως κάνει πολύ καλές δισκογραφικές συνεργασίες … Έρχονται πολλές ακόμα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->