3DAYSOFF!VOL.2 FESTIVAL 26,27 &28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 TEXAS ROCK CLUB(ΙΑΚΧΟΥ 19,ΓΚΑΖΙ) ΠΟΡΤΕΣ :20:30 - ΕΙΣΟΔΟΣ :4EURO - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

3DAYSOFF!VOL.2 FESTIVAL 26,27 &28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 TEXAS ROCK CLUB(ΙΑΚΧΟΥ 19,ΓΚΑΖΙ) ΠΟΡΤΕΣ :20:30 - ΕΙΣΟΔΟΣ :4EURO



3DaysOFF! vol.2 Festival

26, 27 & 28 Φεβρουαρίου 2016

Texas Rock Club (Ιακχού 19, Γκάζι)

Πόρτες: 20:30 – Είσοδος: 4euro

Η Barcode Music παρουσιάζει για δέυτερη συνεχόμενη χρονία το 3DaysOFF! Festival! 12 μπάντες, 3 ημέρες γεμάτες μουσική στο ιστορικό Texas Rock Club (Ιακχού 19, Γκάζι). Το 3DaysOFF! Festival, έρχεται για άλλη μία χρονιά, με σκοπό να ψυχαγωγήσει, αλλά και να προσφέρει μοναδικές στιγμές σε κοινό και καλλιτέχνες.


Line-up

Day 1 – 26 Φεβρουαρίου

· Jaw Breaker

· Stoned Spirit

· Beyond this Earth

· RiffOut

Day 2 – 27 Φεβρουαρίου

· Half Note

· Lunar Cycle

· The Dead Poets Society

· Microseed

Day 3 – 28 Φεβρουαρίου

· Duoyu

· The Road Miles

· Jack’s Full

· Drunk Jackals

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 
Ταμείο: 4 euro ανά ημέρα. 
Online 3 DAYS Combo: 10 euro (123tickets.gr) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Jaw Breaker

Οι Jaw Breaker δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2012 από μια παρέα φίλων. Μέσα από πολλές πρόβες και πειραματισμούς κατέληξαν σε ένα stoner/southern metal μουσικό ύφος. Το φθινόπωρο του 2013 και μετά απο αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της μπάντας, φτάνουν στην σημερινή τους σύνθεση. Ηχογραφούν τρία απο τα κομμάτια τους με δικά τους μέσα και παραγωγή και βάζουν στόχο πλέον τις live εμφανίσεις τους και την ηχογράφηση του πρώτου τους ΕΡ(αναμένεται στο live αυτό).


Stoned Spirit

Οι Stoned Spirit είναι μια Stoner Metal μπάντα από την Άρτα. Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο της Demo με ένα εκ των τραγουδιών με τίτλο Finally Harmony να μπαίνει στην συλλογή Electrip Soup Collection No.2 .Η μπάντα μετά από μια παύση τριών περίπου χρόνων επέστρεψε τον Απριλίου του 2015 με νέο drummer καινούρια τραγούδια και τον πρώτο τους δίσκο να είναι προ των πυλών.


Beyond this Earth

Οι Beyond this Earth είναι μια 5μελής heavy rock/stoner μπάντα από τη Λιβαδειά. Ως κουαρτέτο, κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2014, ένα demo 5 τραγουδιών με τίτλο «Tales from Βeyond this Earth». Στις αρχές του 2015, ο Βαγγέλης Κατσαμπέκης (κιθάρα) μπήκε στη μπάντα, και έτσι σχηματίστηκε το σημερινό line up του συγκροτήματος. Αυτή την εποχή βρίσκονται στο στάδιο παραγωγής του πρώτου τους full length album που θα ονομάζεται «Universal Fury» και αναμένεται να είναι έτοιμο στις αρχές του 2016.


RiffOut

Οι RiffOut είναι ένα Heavy Metal Συγκρότημα με Αγγλικό στίχο το όποιο αποτελείται από
τέσσερα μέλη. Με ένα συνονθύλευμα επιρροών από AC/DC και Lynyrd Skynyrd έως Metallica και Pink Floyd, οι RiffOut προσπαθούν να δημιουργήσουν τον δικό τους μοναδικό ήχο. Μεγάλη αγάπη και σημαντική θέση στο συγκρότημα είναι οι Live εμφανίσεις, καθώς η επικοινωνία με το κοινό και η αντίδραση του στη σκηνή που παίζουμε, είναι πολύ σημαντικό για αυτούς.


Half Note

Οι HalfNote είναι ένα alternative / groove rock τρίο που δημιουργήθηκε το 2011. Το δισκογραφικό ντεμπούτο της μπάντας έγινε το 2012 με το EP "Lies" και ακολούθησε το LP "Motivated" 2013. To 2014 ήρθε η πρώτη θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Nakas Band Festival και η τηλεοπτική εμφάνιση στο Ράδιο Αρβύλα (Ant1). Τον Σεπτέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το πρώτο full length album με τίτλο "My Superior" το οποίο είναι και self released.


Lunar Cycle

Oι Lunar Cycle είναι μία πρωτοεμφανιζόμενη μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο. Έχουν εντρυφήσει σε ένα μείγμα ατμοσφαιρικού post-rock με alternative στοιχεία ενώ παρουσίασαν το πρώτο τους single ''Waves of Blue'' τον περασμένο Ιούνιο. 


Dead Poets Society

Με έδρα την Αθήνα, οι Dead Poets Society εισήλθαν στο Rock στερέομα το 2012 με το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ τους. Έχοντας αναγνώρισει ότι η μουσική βιομηχανία από καιρό εγκατέλειψε τις ρίζες της και έχασε την ψυχή της, το τριμελής σχήμα έκανε τη συνειδητή απόφαση να μείνουν πιστοί στις δικές τους. Οι Dead Poets Society είναι η αντίθεση της σημερινής μαζικής παραγόμενης ψηφιακής μουσικής από τον ίδιο πλαστικό "καλλιτέχνη" που είναι πρόθυμος να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε εντολή της μουσικής βιομηχανίας.


Microseed

Πρόκειται για ένα πειραματικό project που συνδυάζει πολλά γνώριμα είδη μουσικής και αγγλόφωνο στίχο. Οι “Microseed” βρίσκονται πλέον στα πρώτα τους δισκογραφικά βήματα, με σκοπό να αναπαραχθεί η μουσική τους ως προϊόν αυθόρμητης και βιωματικής δημιουργίας.

Duoyu

Οι Duoyu είναι ένα ανεξάρτητο αγγλόφωνο ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2010. Με επιρροές που κυμαίνονται από alternative rock, funk, garage, ως την πειραματική μουσική, οι δυνατές γκρούβες, τα «πειραγμένα» ηχοτοπία της τρομπέτας, τα μελωδικά φωνητικά και οι αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής, καταφέρνουν να δημιουργήσουν τον προσωπικό ήχο της μπάντας. Αεικίνητοι, επικοινωνιακοί και ευρηματικοί στα live, δεν αφήνουν περιθώρια στο κοινό να μην αφεθεί στην ιδιαίτερη αισθητική ταυτότητά τους, έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές και festivals σε όλη την Ελλάδα. Το Μάιο του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο ανεξάρτητο album τους με τίτλο “Atomic Clock” στο MothStudio με παραγωγό τον Jimmy Spliff (The Last Drive, Nightstalker, The Earthbound, Deus-x-Machina), το οποίο κυκλοφόρησε σε φυσική μορφή στις 29 Νοεμβρίου 2014.


The Road Miles

Οι Road Miles ενώθηκαν το 2014 και έκτοτε καταγράφουν ένα μουσικό σενάριο επηρεασμένο από τον Αμερικανικό Νότο.H μουσική τους συνδέει το southern gothic με την ψυχεδελική μπλουζ. Έχοντας μόλις ηχογραφήσει τον πρώτο τους δίσκο, “Gold and Shadows”, συνεχίζουν τις δυνατές λάιβ εμφανίσεις τους. 


Jack’s Full

Οι Jacks Full ειναι μια hard/heavy rock μπάντα από την Αθήνα. Το ομώνυμο ντεμπούτο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015 και δίνει μια πρώτη γεύση στο στυλ και στις επιρροές τους. Άμεσες βλέψεις της μπάντας ειναι η ηχογράφηση δεύτερου δίσκου και οι συνεχείς live εμφανίσεις τοσο στην εγχώρια σκηνή όσο και στο εξωτερικό. Επίσης μεγάλος στόχος της μπάντας είναι η κατάκτηση μιας χαρακτηριστικής ταυτότητας στον ήχο της rock και ενός πιστού κοινού. Έχοντας σαν δυνατό σημείο τα live και την ενέργεια που μεταφέρουν στον κόσμο, οι Jacks Full υπόσχονται κατι διαφορετικό στην σκληρή μουσική.


Drunk Jackals

Οι Drunk Jackals σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στην αχανή, ανελέητη έρημο που είναι γνωστή ως Κόρινθος. Επηρεασμένοι απ' το περιβάλλον τους και τα κοινά τους γούστα, αποφάσισαν να παίξουν παλιομοδίτικο αμερικάνικο ροκ με φόντο τη σκονισμένη αμερικανική δύση. Με όπλο το αλκοόλ και διάθεση για ροκάρισμα στρέφουν το βλέμμα τους στον ορίζοντα με τον καυτό ήλιο να δύει από πίσω τους.


***
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ: 
Medusa Tattoo Studio (Σολομού 7, Εξάρχεια, τηλ.: 210 8254593) 
9800 Studios (Μαρίας Κιουρί 10, Αιγάλεω) 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 
Hardmusic.gr 
I-jukebox.gr 
2 Smoking Barrels (Radio Show 
Full Throttle (Radio Show) 
Rockinathens.gr 
Allaboutfestivals.gr 
3P Lab 
Exarhiotis.gr 
Feela Rocka 
Rockway.gr 
Greekrebels.gr 
Musicmash.gr 
Rockyourlife.gr 
Rockpages.gr 
Rockgreece.gr 
Rockoverdose.gr 
M-Word Radio 

***
· Διοργάνωση: Barcode Music / barcodefestival@gmail.com


***
Πληροφορίες - Επικοινωνία
για το ΤEXAS ROCK CLUB
Μάριαν Νικολάου
τηλ 6989264494
email marianic1@windowslive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->