ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ - ΘΑ ΜΕ ΧΑΣΕΙΣ - ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ(NEW SINGLES) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ - ΘΑ ΜΕ ΧΑΣΕΙΣ - ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ(NEW SINGLES)

ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ - «Θα με χάσεις» και «Είμαι καλά»Πέντε ωραίοι τύποι και ένα ενδιαφέρον πάντρεμα συνθέτουν τα πρώτα βήματα της μπάντα που ξεκινάει απ την Θεσσαλονίκη για μια γλυκιά ιστορία όπως λένε οι ίδιοι.

Το όνομα αυτής…. «ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ» και μας συστήνονται με τα δύο πρώτα τραγούδια τους που έχουν τίτλο «Είμαι καλά» και «Θα με χάσεις».ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ

Christie Bocheva – Φωνή
Αχιλλέας Παπαμόσχος – Φωνή, Κιθάρα, Βιολί 
Αλέξανδρος Παπασωτηρίου – Μπάσσο
Νέλλυ Τσιακυρίδου – Φωνή, Πιάνο, Πλήκτρα
Γιώργος Χρήστου – Τύμπανα, Κρουστά
"Θα με χάσεις"


"Είμαι καλά"


Official links


​ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
Με συντροφιά κάποια ανακατωμένα χαρτιά με σημειώσεις, ένα iPod με πρόχειρες ηχογραφήσεις και τη «μαύρη χήρα» αγκαλιά, ο Αχιλλέας αναζητά φίλους για να περάσουν όμορφες, δημιουργικές στιγμές, φτιάχνοντας, εξελίσσοντας και ολοκληρώνοντας αυτές τις πρώτες σκέψεις-τραγούδια. 


Κάπου εκεί εμφανίζεται ο Αλέξανδρος, μετά από μια συνάντησή τους για την αγοροπωλησία ενός μπάσου, που όπως αποδεικνύεται ήταν μοιραία, με αποτέλεσμα να γίνει μέλος της μπάντας αλλά και να οδηγήσει κατ’ επέκταση σε μια φιλία που μετράει πλέον χρόνια. 

Έπειτα, εισέρχεται στην ομάδα ο Γιώργος για να δώσει ρυθμό στο σχήμα με τα σετ τυμπάνων του, που αφήνουν χώρο ίσα-ίσα να περάσει κάποιος στο στούντιο. 

Η παρουσία μια γυναικείας φωνής θεωρείται «απαραίτητη» κι έτσι μετά από αναζήτηση, βρίσκεται στο πρόσωπο της Κρίστυ, της φωνής που έδεσε ακριβώς στη μουσική του σχήματος. 

Τέλος, προστίθεται η Νέλλυ με τα χορευτικά των δακτύλων της πάνω στα ασπρόμαυρα πλήκτρα. Οι στίχοι ελληνικοί προς το παρόν αλλά δεν αποκλείονται και οι αγγλικοί στο μέλλον. Οι μουσικές επιρροές του καθενός, πολλές και διαφορετικές. 

Το πάντρεμα έγινε κι η «γλυκιά» ιστορία γράφει τις πρώτες λέξεις… 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
mavrizaxari.music@gmail.com 
www.facebook.com/mavrizaxari 
www.youtube.com/user/MAVRIZAXARImusic 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->