- Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ live @ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 
Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015


Η ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ [brown sugar] ξεκινάει την παρουσίαση των κομματιών της από τη Θεσσαλονίκη, με τη ζωντανή εμφάνιση στη Μαύρη Τρύπα, στις 27 Δεκεμβρίου 2015. 

Μια νεοσύστατη ομάδα αποτελούμενη από πέντε μουσικούς με αρκετά χρόνια στο χώρο, που μαζεύτηκε με σκοπό να περάσει όμορφες στιγμές δουλεύοντας δικά της κομμάτια και να μας χαρίσει, κάποιες φορές στιγμές διασκέδασης κι άλλες να μας προβληματίσει, υπόσχεται να γεμίσει τη βραδιά με Rock, Blues, Funk, Soul μουσικές αφήνοντάς μας μια «γλυκιά» γεύση.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Με συντροφιά κάποια ανακατωμένα χαρτιά με σημειώσεις, ένα iPod με πρόχειρες ηχογραφήσεις και τη «μαύρη χήρα» αγκαλιά, ο Αχιλλέας αναζητά φίλους για να περάσουν όμορφες, δημιουργικές στιγμές, φτιάχνοντας, εξελίσσοντας και ολοκληρώνοντας αυτές τις πρώτες σκέψεις-τραγούδια. Κάπου εκεί εμφανίζεται ο Αλέξανδρος, μετά από μια συνάντησή τους για την αγοροπωλησία ενός μπάσου, που όπως αποδεικνύεται ήταν μοιραία, με αποτέλεσμα να γίνει μέλος της μπάντας αλλά και να οδηγήσει κατ' επέκταση σε μια φιλία που μετράει πλέον χρόνια. Έπειτα, εισέρχεται στην ομάδα ο Γιώργος για να δώσει ρυθμό στο σχήμα με τα σετ τυμπάνων του, που αφήνουν χώρο ίσα-ίσα να περάσει κάποιος στο στούντιο. Η παρουσία μια γυναικείας φωνής θεωρείται «απαραίτητη» κι έτσι μετά από αναζήτηση, βρίσκεται στο πρόσωπο της Κρίστυ, της φωνής που έδεσε ακριβώς στη μουσική του σχήματος. Τέλος, προστίθεται η Νέλλυ με τα χορευτικά των δακτύλων της πάνω στα ασπρόμαυρα πλήκτρα. Οι στίχοι ελληνικοί προς το παρόν αλλά δεν αποκλείονται και οι αγγλικοί στο μέλλον. Οι μουσικές επιρροές του καθενός, πολλές και διαφορετικές. Το πάντρεμα έγινε κι η «γλυκιά» ιστορία γράφει τις πρώτες λέξεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

mavrizaxari.music@gmail.com

www.facebook.com/mavrizaxari

www.youtube.com/user/MAVRIZAXARImusic
---------------------------------------
ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ

Christie Bocheva - Φωνή

Αχιλλέας Παπαμόσχος - Φωνή, Κιθάρα, Βιολί 

Αλέξανδρος Παπασωτηρίου - Μπάσσο 

Νέλλυ Τσακιρίδου - Φωνή, Πιάνο, Πλήκτρα 

Γιώργος Χρήστου - Τύμπανα, Κρουστά


Πληροφορίες - επικοινωνία
Μάριαν Νικολάου
για την ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
τηλ 6989264494
email marianic1@windowslive.com
FB Marian Nicolaou
Twitter MarianNicolaou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->