JOKER + THE DELAY @ BULLET CLUB 11/12/2015 - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

JOKER + THE DELAY @ BULLET CLUB 11/12/2015

JOKER + The Delay @ BULLET Club  11/12/2015


Την Πρασκευή 11 Δεκεμβρίου δύο πολύ δυνατές μπάντες ανεβαίνουν στην σκηνή του Bullet cafe club για ένα μοναδικό live!!

JOKER LIVE - Μια Ασταμάτητη Δύναμη

Με επιτυχίες όπως το 'Πάρε με Μακριά', με επιτυχημένα άλμπουμς όπως τα 'Σκάνδαλο' και 'Πόλη Μαγική' και λίγο πριν από νέες επερχόμενες κυκλοφορίες οι JOKER είναι πάντα μια κορυφαία LIVE πρόταση με ευρεία μουσική παλέττα και κοινή πλέον αποδοχή. Για το 2015/16 οι JOKER, το μουσικό όχημα του Νάσου Καββαθά, θα έχουν όπως πάντα πολλή Studio & Live δραστηριότητα - τα Live Projects αυτού του χειμώνα: JOKER POWERHOUSE και VIRGIN KILLERS - JOKER Plays SCORPIONS!

JOKER LIVE POWER - «Η Μπάντα που παίζει τα πάντα»

Οι μερικές χιλιάδες επιτυχημένες συναυλίες των JOKER μιλούν από μόνες τους, προσθέτοντας περισσότερους παθιασμένους φίλους κάθε χρόνο. Όντας πάντα επίκαιροι, αποτελούν πάντα μια κορυφαίαlive πρόταση, γεμίζοντας και ροκάροντας τις ζωντανές σκηνές και τα big stages - και κυκλοφορώντας πάντα δική τους, πρωτότυπη μουσική με Μελωδία, Great Guitar & Vocals και Prog twists εδώ κι εκεί. Το νου σας για τους JOKER - μια μπάντα με μια μοναδική ιστορία να πει, και αναμφίβολα μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες ελληνικές μπάντες όλων το εποχών - για το 2015/16 και το μέλλον.

SUPPORT BAND: The DELAY

The Delay - Mini Βιογραφικό 

Οι Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock-Funk συγκρότημα από την Αθήνα δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010. Η μουσική τους έχει επιρροές από μπάντες όπως οι Red Hot Chili Peppers, οι Muse οιArcticMonkeys, οι Kasabian, οι Black Keys κ.α. Η μπάντα έχει δεχθεί πάρα πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία, το δυναμισμό και την ενέργεια των μελών της σε Live εμφανίσεις τους (σε Athens Beer Festival,No Limits Rock Festival, Eυ Ζην Festival, European Music Day, Schoolwave, River Party, AthensSchool Festival, Open September Festival κ.α) Τον Απρίλιο του 2013 αναδείχθηκαν στην 1η θέση της ψηφοφορίας κοινού σταΒullMp Radio Show Awards 2013 στο Moreradio ανάμεσα σε 36 acts στο Liveevent της απονομής που καλύφθηκε από το MTV Greece. Tα δύο πρώτα αγγλόφωνα alternative pop / rock/ funk κομμάτια τους Framed και Count to 3 σε παραγωγή του Greggy K. έχουν φτάσει τον Φεβρουάριο 2015 και τον Ιούνιο 2015 αντίστοιχα στην 1η θέση στα Alternative Athens Charts στο αμερικάνικο μουσικόsite Reverbnation ενώ το Μάρτιο 2015 το Framed έφτασε στην 1η θέση στα Rock Charts & στην 3η θέση στα World Music Charts στο TOP40 του αγγλικού μουσικού site Beat100. 
Αυτή την εποχή προετοιμάζουν πυρετωδώς τη δισκογραφική δουλειά τους ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις επιτυχημένες Live εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
DOORS OPEN 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 7 ΕΥΡΩ (με μπύρα ή κρασί)

Πληροφορίες - Επικοινωνία
BULLET 
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 6401666
www.bulletclub.gr

Πληροφορίες - επικοινωνία
Μάριαν Νικολάου
για το BULLET

τηλ 6989264494
FB Marian Nicolaou
Twitter MarianNicolaou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->