OI Ο.Μ.Ν.Ι.Α ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 10:00ΜΜ(3/7/2015) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

OI Ο.Μ.Ν.Ι.Α ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 10:00ΜΜ(3/7/2015)

OI Ο.Μ.Ν.Ι.Α ΚΑΙ ΟΙ  ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 22:00(3/7/2015)


Το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου , οι Ο.Μ.Ν.Ι.Α και οι ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί, στη σκηνή της ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ.
Ένα «πάντρεμα» σε δύο - ίσως όχι και τόσο - διαφορετικά παρακλάδια της ελληνικής ροκ σκηνής, με τραγούδια από τα άλμπουμ τους “Ήρθε η ώρα“ και ‘’Ατλαντίδα’’, αντίστοιχα, καθώς και με ανατρεπτικές διασκευές αγαπημένων τους τραγουδιών. Μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά από αυτές που πολύ σπάνια συμβαίνουν. 

Οι ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ, ξεκίνησαν το ταξίδι τους το 2003, έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες μεγάλες μουσικές σκηνές, και έχουν συμμετάσχει σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Το 2015 τους βρίσκει να ηχογραφούν το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους. (Θοδωρής Γεωργόπουλος – Φωνή, Ηλίας Καφούρος – Τύμπανα, Βίκυ Λαζάρου – Φωνή, Νίκος Γατομάτης – Μπάσο, Γιάννης Γελαδάκης – Κιθάρες, Χρήστος Γεωργακόπουλος – Κιθάρες, Γιώργος Μανίκας – Πλήκτρα)

Οι Ο.Μ.Ν.Ι.Α, ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι το 2009. Το 2013 ολοκληρώνεται η πρώτη τους δισκογραφική δουλεία. Έχοντας πια εμφανίσεις , συμμετοχές , εμπειρία , ζωντάνια, ωριμότητα και αμεσότητα, κουβαλάνε στις αποσκευές τους τη δυναμική, την απλότητα και την αύρα από Έλληνες και Ξένους καλλιτέχνες που έχουμε αγαπήσει, θαυμάσει και τραγουδήσει.
(Αλέξανδρος Θεοδωρής – Φωνή & Ηλεκτροακουστική κιθάρα, Φώτης Κασιμάτης - Μπάσο, Χρήστος Πούλιας - Πλήκτρα, Συμμετέχουν: Κώστας Αμαριανιτάκης – Τύμπανα, Αποστόλης Σιδέρης - Ηλεκτρική Κιθάρα)

Info:
Ο.Μ.Ν.Ι.Α. vs ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ
Παρασκευή 3 Ιουλίου, Ώρα έναρξης 22:00
«ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ»
Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116), Γκάζι
Είσοδος 10€ με μπύρα ή κρασί
Πληροφορίες & Κρατήσεις: 210 9014428

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->