ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ - ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΕΙΤΟΝΙΑ(ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ - ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΕΙΤΟΝΙΑ(ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ - ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΕΙΤΟΝΙΑ(ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ γεννήθηκε στo, Αγρίνιο από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με την μουσική που τον κέρδισε για πάντα. Άρχισε να παίζει και να τραγουδάει από τα σχολικά του χρόνια αλλά συγχρόνως άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια στίχους και μουσικές.

Δεν αλλάζω γειτονιά ”…μας λεει ο Γιάννης Καλλιμάνης στο καινούριο τoυ τραγούδι που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! και που θα ακουστεί παντού και δυνατά!

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή της Γεωργίας Μουχτούρη στον στίχο Και στην μουσική του Πάνου Βασιλόπουλου.Κυκλοφορεί ολοκληρωμένο το νέο cd του Γιάννη Καλλιμάνη από την δισκογραφική εταιρία Volume Disc.

Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικος, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής με φανατικούς ακροατές και φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται. Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του, με ένα cd που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

Ερχεται να σας κερδίσει με την φωνή του, και τα τραγούδια του .Αναζητείστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Δείτε στο youtube το video clip στο link:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->