Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΣΤΟ "ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΔΥΣΗ" ΣΤΙΣ 10:30ΜΜ(25/4/2015) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΣΤΟ "ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΔΥΣΗ" ΣΤΙΣ 10:30ΜΜ(25/4/2015)


Σήμερα στο "Χώρο Τέχνών - Πολιτισμού Ανάδυση" στον Κεραμεικό εμφανίζεται ένας πολυτάλαντος συνθέτης-τραγουδοποιός που μας ταξιδεύει μαγικά είτε με την κιθάρα του, είτε με τις φυσαρμόνικες, είτε με το σαξόφωνό του, είτε με την ξεχωριστή φωνή του σε αέρινες και ζεστές μελωδίες.

 Μέσα από τραγούδια original ή διασκευασμένα με τον ξεχωριστό του τρόπο, από τις Νότιες Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Blues/Country, τη Latin Jazz με θύμηση έως και τις παλιές μπουάτ της χώρας μας με Ελληνικό άρωμα. Με πάνω από 1800 εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Επίσης στάθηκε άξιος δίπλα σε μεγάλα ονόματα (και στη δισκογραφία) όπως: Βασίλης Καζούλης, Γιάννης Νικολάου, Βαγγέλης Γερμανός, Κώστας Αντύπας, Carl Axon (από τους Doctors and the Medics), John Grimley (κιθαρίστας για κάποιο διάστημα του Marty Wild), Blues Wire, Ascelthya. 

Έχει ηχογραφίσει 1 C.D.e.p. στην Αγγλία τον Οκτώβρη του 2010, την "Πρώτη αμαρτία" που κυκλοφόρησε τον Απρίλη του 2014 με φιλικές συμμετοχές των Βασίλη Καζούλη και Γιάννη Νικολάου και τώρα είναι στα σκαριά για το επόμενο ξένο άλμπουμ που θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου πενταγράμμου όπως αυτό του Vic Martin (πληκτράς του Gary Moore)!

Πολυχώρος

 "Χώρο Τέχνών - Πολιτισμού Ανάδυση"  

Διεύθυνση:Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός
Τηλ: 6979-737030

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->