ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΪΤΗΣ - ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΦΥΓΗΣ...(NEW DIGITAL SINGE) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΪΤΗΣ - ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΦΥΓΗΣ...(NEW DIGITAL SINGE)


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΖΑΪΤΗΣ - ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΦΥΓΗΣ...(NEW DIGITAL SINGE)Ένας μονόλογος φυγής … είναι η αφήγηση της μεταβατικής εκείνης περιόδου ενός χωρισμού, που μόλις ο θυμός έχει φύγει και παίρνει τη θέση του στη καρδιά μας η νοσταλγία. Το παρελθόν και το παρόν μοιάζουν αποστάσεις διαδοχικών αναπνοών και η μοναξιά μοιάζει με θλιμμένος πίνακας που τα χρώματα του ξεθώριασαν. Μέσα από περιπλανήσεις σε στιγμές, πρόσωπα και τοποθεσίες, το τραγούδι αυτό, γίνεται η ηχώ της ευγενικής δυστυχίας αλλά και της λυτρωτικής αγάπης την όποια πάντα θα επαναλαμβάνουμε ….

Διαθέσιμο σε HD (720p) ανάλυση στο YouTube στο link:

Ερμηνεία: Δημήτρης Βοζαΐτης
Στίχοι : Στράτος Αλημπατές, 
Μουσική : Μαρίνος Καρβελάς, 
Ενορχήστρωση: Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, 
Ηχοληψία @ audio home recordings: Άρης Ντεληθέος 
Κιθάρα /Πορτογαλική κιθάρα: Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, 
Βιολί: Κατερίνα Τεπελένa, 
Βιολοντσέλο: Κώστας Σερελέας, 
Κοντραμπάσο: Θεόδωρος Κουέλης
Σκηνοθεσία: Θέμης Κομματάς https://www.facebook.com/themoskomphoto?fref=ts
Makeup Artist: Βασιλική Μαλλιοπούλου
Φιλική συμμετοχή: ‘Ολια Νικολάου
Διάθεση – Διακίνηση: Music Liberty – Καθρέφτης http://www.musicliberty.gr/

….. για τον Δημήτρη 

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 02 Φεβρουαρίου 1986 στη Ζάκυνθο. Από μικρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα θεωρίας της μουσικής στο Ωδείο Ζακύνθου και τραγούδησε στη χορωδία μαθητικών εκδηλώσεων. Έχει συμμετάσχει σε αφιερώματα με μελοποίηση στίχων των δύο μεγάλων ποιητών του νησιού Διονύσιο Σολωμό και Ανδρέα Κάλβο, σε μελοποίηση Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Το 2003 ανέβηκε στην Αθήνα για σπουδές και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τον καθηγητή Κωνσταντίνο Χατζή και το 2009 συμμετάσχει στην ομάδα Χρώμα, παρουσιάζοντας μια σειρά παραστάσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Το 2014 κυκλοφορεί ανεξάρτητη στο YouTube, η πρώτη προσωπική του δουλεία με τίτλο «Για ένα αύριο» σε μουσική Ανδρέα Αποστόλου, στίχους Στράτου Αλημπατέ και ενορχήστρωση Pritanis (Imiz), ενώ παράλληλα παρουσιάζει μ’ επιτυχία στο Cabaret Voltaire δυο μουσικές παραστάσεις που επανελήφθησαν εννέα φορές (Για ένα αύριο Μάιος – Ιούνιος, Ιστορία μιας αγάπης…, όλα τα όμορφα όλα τα άσχημα Οκτώβριος – Δεκέμβριος). Το Φεβρουάριο του 2015 παρουσιάζει μ επιτυχία για μια ακόμη φορά την μουσική παράσταση Ιστορία μιας αγάπης… στον ιστορικό χώρο της Boite Απανεμιά στη Πλάκα. Την ιδία περίοδο ηχογραφείται η δεύτερη προσωπική δουλειά του με τίτλο ‘’Ένας μονόλογος φυγής’’ σε μουσική Μαρίνου Καρβελά, στίχους Στράτου Αλημπατέ και ενορχήστρωση Αλέξανδρου Καψοκαβαδη, και κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία Music Liberty – Καθρέφτης με την καθοδήγηση του παραγωγού Γιώργου Βρεττού. Στις 14 Μαρτίου στο Ghost House θα παρουσιάσει την μουσική παράσταση «Ένας μονόλογος φυγής» για να γνωρίσουμε το νέο του κομμάτι. 

…..άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες 

Προσωπικές ηχογραφήσεις 

 «Για ένα αύριο» : https://www.youtube.com/watch?v=ABxtFwBhdBM

Στίχοι : Στράτος Αλημπατές, Μουσική : Ανδρέας Αποστόλου, Ενορχήστρωση : ΠΡΥΤΑΝΗΣ Imiz (Tetartos Sound Studio), Φωνητικά: Ελευθερία Κατσίκη, Πλήκτρα: Φίλιππος Γέμελας
Σκηνοθεσία: Άρης Καπλανίδης http://www.ariskaplanidis.com/
Φιλική συμμετοχή : Πέτρος Κουτρουμπής (κιθάρα) 

Μουσικές παραστάσεις 

«Για ένα αύριο» - Cabaret Voltaire (4 παραστάσεις: Μάιος – Ιούνιος 2014 ) 

«Ιστορία μιας αγάπης… όλα τα όμορφα όλα τ’ άσχημα» - Cabaret Voltaire (5 παραστάσεις Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2014), 

· «Ιστορία μιας αγάπης… όλα τα όμορφα όλα τ’ άσχημα» - Βoite Απανεμιά (Φεβρουάριος 2015) 

Στιγμιότυπα : 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->