Ο ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΗ(25/3/2015) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΗ(25/3/2015)


Ο ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ απο 
* τον ηθοποιό και τραγουδιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΑΡΤΖΗ
* την εκπαιδευτικό και ποιήτρια ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ

ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ τους φίλους της Ποίησης και της Μουσικής σε μιά ξεχωριστή εκδήλωση :

ჱܓστιχοι και τραγουδια του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΗ στο ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ჱܓ

Με πολλη χαρα ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ 
ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ !!

απαγγέλουν
ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ
και οι ηθοποιοί
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΞΥΠΟΛΙΤΑ 
ΕΥΑΣΙΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ

κι ο ιδιος ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΗΣ
με το ξεχωριστο του ηχοχρωμα
θα ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ μας ΚΑΦΕΝΕΙΟ 
δικα του τραγουδια!!

Στο πιάνο 
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΙΜΠΙΝΟΥΔΗΣ

Την βραδια μας θα πλαισιωσουν με εντεχνα τραγουδια
ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ,
η ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
και η ΘΕΛΜΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ჱܓ Στο δευτερο μερος οι φιλοι μας απαγγελουν με step up poetry δικους τους στιχους με ελευθερο θεμα! 

ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!

Η πλούσια μουσικοποιητική μας βραδιά 
θα παρουσιαστεί στον όμορφο χώρο " Στου Στράτου" στην Φωκίωνος Νέγρη 57 (Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-8628187 για κρατήσεις θέσεων ) 
στις 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
με ώρα προσέλευσης 7.30μμ κι έναρξη στις 8.00 μμ

ჱܓ Επιμέλεια και παρουσίαση
ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ

♥ ℒℴνℯ ℒℴνℯ ℒℴνℯ !! ♥ ℒℴνℯ ℒℴνℯ ℒℴνℯ !! ♥


Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης 

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μάρκετινγκ στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του από την ηλικία των 9 χρόνων Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων. Αργότερα συνέχισε στο Ελληνικό Ωδείο Ναυπλίου μαθήματα κλασσικής κιθάρας με καθηγητή τον αρχιμουσικό Βασίλειο Χαραμή και ολοκλήρωσε τη μουσική του παιδεία στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου, όπου και αρίστευσε στη σύγχρονη φωνητική υπό τη στενή παρακολούθηση του μαέστρου Χρύσανθου Μουζακίτη, με καθηγήτρια την Μαρία Πάγκαλη. 
Το 2003 μπαίνει με υποτροφία στην ομάδα σεμιναρίων του Σταμάτη Κραουνάκη, στην Αθηναϊδα και παράλληλα εμφανίζεται στην ιστορική μπουάτ «Εσπερίδες» του Γιάννη Αργύρη. 
Το 2004 κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με τη "Heaven" μετά την εξαιρετικά πετυχημένη του συμμετοχή στο Fame Story 2. Ερμηνεύει 14 κλασσικά κομμάτια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο και μια δική του δημιουργία: "Το φόρεμα το θαλασσί". Το μουσικό περιοδικό "music corner", το ανέδειξε σε ένα από τα 6 πιο δημοφιλή και κλασσικά "καλοκαιρινά" κομμάτια. 
Το 2005 εντάσσεται στο δυναμικό της "Λύρα". Εκείνη την εποχή είναι η εταιρεία με την πιο αυστηρή επιλογή σε καλλιτέχνες. Το 1ο του προσωπικό άλμπουμ βγαίνει τον Μάρτιο του ίδιου έτους με δημιουργίες του ίδιου, του Γιάννη Σπανού, του Στέλιου Ρόκκου, του Λάκη Παπαδόπουλου και άλλων και φτάνει στην 3η θέση των πωλήσεων στον δείκτη της I.F.P.I. 
Αυτό που τον χαρακτηρίζει ιδιαίτερα, είναι η ευρηματικότητά του στις ιδέες πάνω στις οποίες βασίζονται τα live του και η καθαρότητα της ερμηνείας του. 
Το 2009 ξεκίνησε τη ραδιοφωνική του εκπομπή «Μουσικές Αποστολές» από την οποία πέρασαν και πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν τις απόψεις τους και τη δουλεία τους, όπως: ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Κώστας Τουρνάς, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης κ.α. 
Τη σεζόν 2012 – 2013 ασχολήθηκε με το θέατρο και το μουσικό θέατρο, έτσι έγραψε και επιμελήθηκε τη μουσική παράσταση «Cocktail Art» και έγραψε τη μουσική στο έργο του Μίμη Καπέρδου «Το μεγάλο έργο» που ανέβηκε στο θέατρο Eliart. Και στις δύο παραστάσεις δοκιμάστηκε και στις υποκριτικές του δυνατότητες. 
Έχει πραγματοποιήσει πολύ πετυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, στην ομογένεια Αμερικής / Καναδά και έχει παίξει σε μερικές από τις πιο σπουδαίες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας [Momix, Ρυθμός Stage, Αρχιτεκτονική, Οξυγόνο, Αυλαία, Χάραμα, Καπνoμάγαζο κ.α].

Projects που παρουσίασε και που έκαναν μεγάλη επιτυχία ήταν τα: «Η αγάπη είναι γένους θυληκού», «Ρεμπετορόκ» και «Cocktail Art» 
Συνεργασίες: Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Σπανός, Λάκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Λέκκας, Στέλιος Ρόκκος, Σοφία Βόσσου κ.α. 
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ 
• "Κάτι δυνατό" (2005) 
• "Βράδια radio edit" (2006) 
• "Πώς το κάνεις" (2008) 3η θέση I.F.P.I 
• "Σε ονειρεύομαι" (2012)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για την πρόσβαση στον χώρο :
με το τρόλεϊ 2 ή 4 στάση πλ. Κυψέλης
και πλησιέστερος σταθμός ηλεκτρικού Πλ. Βικτωρίας
FB: 
https://www.facebook.com/…/Stou-Stratou-LIV…/773697856011711
Stou Stratou LIVE music-art cafe


{ Για τα έξοδα της μουσικοποιητικής μας βραδιάς 3 ευρώ επί της τιμής του πρώτου ποτού ή καφέ .}

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
    ჱܓστιχοι και τραγουδια του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΗ στο ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ჱܓ !!
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->