ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΑ TOURISM AWARDS 2015 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΑ TOURISM AWARDS 2015 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Υποψήφια στα Tourism Awards 2015 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Βραβείο των Tourism Awards 2015 διεκδικεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή της έκθεσης με τα αρχαιολογικά ευρήματα της Ρόδου, η οποία φιλοξενείται στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι και προκειτε να φιλοξενηθει και στην Ροδο.

Τα Tourism Awards 2015 διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τη Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), με στόχο την ανάδειξη των πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών από φορείς του ελληνικού τουρισμού και επιχειρήσεις.

Οι δέκα βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι: Strategy & Innovation, Customer Service & Experience, Specialty Offering, Gastronomy, Facilities & Architecture, Digital & Social Marketing, Travel & Transportation, Branding - Public Relations & People Strategy, Technology, Sustainability & Operations.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει τον Μάρτιο όπου θα λάβει μέρος αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι αποτελεί στόχο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η διεκδίκηση τουριστικών βραβείων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, τα οποία ενισχύουν το τουριστικό image του τόπου στις αγορές.

Πηγή:mileikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->