ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΛΑΝΗΣ - ΤΑ ΡΕΣΤΑ(NEW DIGITAL SINGLE) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΛΑΝΗΣ - ΤΑ ΡΕΣΤΑ(NEW DIGITAL SINGLE)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΛΑΝΗΣ -ΤΑ ΡΕΣΤΑ(NEW DIGITAL SINGLE)


” Τα Ρέστα ”…μας λεει ο Χρήστος Σαρλάνης στο καινούριο τoυ digital single ένα δυνατό ζεμπέκικο για τους λάτρεις του είδους που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! και που θα ακουστεί παντού και δυνατά!

Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικος, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής με φανατικούς ακροατές και φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται .

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή της καταξιωμένης Λίλας Πασπαλιάρη στον στίχο γνώστη από της συνεργασίες της με την Αντζελα Δημητρίου,θέμη Αδαμαντίδη,Ζαφείρη Μελλά,Νίκο Ζωιδάκη.Και στην μουσική του Νίκου Γεωργόπουλου.

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

Ερχεται να σας κερδίσει με την φωνή του, και τα τραγούδια του .Αναζητείστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Δείτε στο ΥouΤube το VIDEO CLIP στο link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->