ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ(NEW DIGITAL SINGLE) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ(NEW DIGITAL SINGLE)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ(NEW DIGITAL SINGLE)


Η Αθηνά Γεωργοπούλου είναι μία εκπληκτική λαϊκή φωνή, με ιδιαίτερη χροιά που κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Ο πατέρας της είναι ο Γιώργος Γεωργόπουλος, συνθέτης πολλών μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, όπως το "Φωτιά στα Σαββατόβραδα". Η μητέρα της ήταν και εκείνη τραγουδίστρια και είναι ο άνθρωπος που την έκανε να αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική.

Η ίδια έχει σπουδάσει κλασσικό πιάνο, τραγούδι, θεωρητικά. Θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τους Ρένα Κουμιώτη, Στάθη Αγγελόπουλο,Κωστής Χρήστου και Χαρούλα Λαμπράκη. Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο πλευρό του πατέρα της στη Παλιά Μαρκίζα στο Παγκράτι, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπωσεις.

Είναι μια πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που μας εκπλήσσει ευχάριστα με το νέο τραγούδι της ‘’Χάρισμα σου’’…που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! Eνα τραγούδι από την ιδιαίτερη φωνή της που θα ακουστεί παντού και δυνατά!Μελωδική και συγχρόνως ξεσηκωτική είναι έτοιμη να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών.

Μια ξεχωριστή λαϊκή τραγουδίστρια επιστρέφει πιο δυναμική και πιο σίγουρη για τον εαυτό της, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια όλα αυτά τα χρόνια.

Μουσική : Διονύσης Σταματόπουλος - Δημήτρης (Funkyfly) Σταματίου - Λεωνίδας Σώζος
Στίχοι : Ρένα Παπαγεωργίου- Πλήκτρα : Νίκος Ορφανός
Μίξη - Mastering : Μιχάλης Παπαθανασίου Prism Studio
Programming - Ενορχήστρωση : Διονύσης Σταματόπουλος
Κυκλοφορεί από την Starplanet Records © 2015
Διανομή Minos EMI/Universal © 2015

Δείτε στο ΥouΤube το VIDEO CLIP στο link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->