ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΗΣ - ΗΡΘΕΣ(NEW CD) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΗΣ - ΗΡΘΕΣ(NEW CD)

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΗΣ - ΗΡΘΕΣ(NEW CD)


Ο Μιχάλης Μεϊμάρης, με τη σπάνια ερωτική φωνή, είναι γιος του γνωστού μουσικοσυνθέτη μεγάλων ιστορικών επιτυχιών του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου,Νίκου Μεϊμάρη, μεταξύ των οποίων είναι και «Οι Γλάροι», που ερμήνευσε ο Πάνος Γαβαλάς και αποτέλεσε σήμα της Minos Emi για περισσότερα από 50 χρόνια.

Συνθέτει μουσική και γράφει ποίηση από μικρή ηλικία. Παίζει 6 μουσικά όργανα. Η χροιά της φωνής του είναι μοναδική καθώς και η έκταση της, γι’ αυτό και μπορεί να ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο έκφρασης από μπαλάντες μέχρι και βαριά λαϊκά τραγούδια.

Η τελευταία του δουλειά φέρει το γενικό τίτλο «Ήρθες» με την υπογραφή της FM Records. Όλα τα τραγούδια του νέου του CD είναι συνθέσεις και στίχοι δικοί του, εκτός από δύο, των οποίων οι στίχοι ανήκουν στην κόρη του Στέλλα Μεϊμάρη, τη γνωστή δημοσιογράφο και στιχουργό της πλατινένιας πλέον επιτυχίας του Γιάννη Πλούταρχου «Μη μιλάτε για κείνη».

Τα κομμάτια του συγκεκριμένου CD διακρίνονται για τον πλούτο των συναισθημάτων σε συνδυασμό με την αυθεντικότητα της εκτέλεσης του καλού λαϊκού τραγουδιού από μέρους του Μιχάλη Μεϊμάρη.

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του, με ένα cd που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε στο ΥouΤube το VIDEO CLIP στο link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->