UNDERHILL WEST - LIGHT A CANDLE(CHRISTMAS SONG) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

UNDERHILL WEST - LIGHT A CANDLE(CHRISTMAS SONG)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Underhill West - Light a Candle(CHRISTMAS SONG)


Underhill West - Light a Candle-( χριστουγεννιάτικο τραγούδι)
To rock 'n' roll συγκρότημα Underhill West έρχεται να μοιράσει αγάπη και θετική ενέργεια στις φετινές γιορτές


To rock 'n' roll συγκρότημα Underhill West έρχεται να μοιράσει αγάπη και θετική ενέργεια στις φετινές γιορτές με το ολοκαίνουριο χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους "Light a Candle" σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Χατζόπουλου που κυκλοφορεί στο  iTunes από την Μusic Liberty και αναζητά μία επάξια θέση στην φετινή σας συλλογή μαζί με τα κλασσικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια από όλον τον κόσμο!..

Οι Underhill West δραστηριοποιούνται τα τελευταία εννέα χρόνια σε όλη τη Β. Ελλάδα με συναυλίες γεμάτες ενέργεια, ηχογραφήσεις δικών τους δημιουργιών και ξεχωριστά events ενώ χαρακτηριστικά τους αποτελούν η πρωτοτυπία σε κάθε τους βήμα και η ομαδική δουλειά!.. Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα, σε συνεργασία με την Music Liberty, επιλέγουν να γίνει  η δημιουργία τους αυτή το soundtrack των δικών σας Χριστουγέννων!..

Δείτε στο Youtube το video clip:

            
Βιογραφικό
,
Οι Underhill West είναι ένα 4μελές μοντέρνο rock 'n roll συγκρότημα, με έδρα την Ξάνθη,  που αποτελείται από τύμπανα, μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα και πλήκτρα, ενώ χαρακτηριστικό τους είναι το ποικιλόμορφο live προγραμμά τους και οι πολυφωνίες. Επιρροές στις δικές τους συνθέσεις είναι η αμερικανική και βρετανική rock 'n roll, τα blues και η παλιά pop. Εδώ και μια δεκαετία (από το 2005 και μετά) δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας (Ξάνθη, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Γρεβενά κτλ), με συχνές live εμφανίσεις, συμμετοχή σε γνωστά Ελληνικά φεστιβάλ, με δικές τους συναυλίες όσο και ως opening act σε πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες (Φίλιππος Πλιάτσικας, Ησαΐας Ματιάμπα, Μύρωνας Στρατής κτλ), διοργανώνοντας παράλληλα πρωτοποριακά events (χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη Φιλαρμονική της Ξάνθης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα μουσικοθεατρική παράσταση κτλ). Ταυτόχρονα μετρούν αρκετές δισκογραφικές δουλειές (5 projects) οι οποίες διανεμήθηκαν μέσω Internet, απολαμβάνοντας πολύ θετικές κριτικές και μεγάλη απήχηση από το κοινό αλλά και από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Christmas FM, Δουβλίνου Ιρλανδίας), καθώς και τη διασκευή του ύμνου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Skoda Ξάνθης, για την εμφάνισή τους ντοκιμαντέρ της Nova "Μια Πόλη, μια Ομάδα, η Ομάδα μου".

Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->