ΝΕΚΡΟΣ Ο ΚΙΜΠΟΡΤΙΣΤΑΣ ΤΩΝ MARS VOLTA,IKEY OWENS - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΚΙΜΠΟΡΤΙΣΤΑΣ ΤΩΝ MARS VOLTA,IKEY OWENS


Νεκρός ο κιμπορντίστας των Mars Volta, Ikey Owens

Συμμετείχε στα φετινά album των Jack White, Mastodon και Rival Sons
Νεκρός ο κιμπορντίστας των Mars Volta, Ikey Owens
Νεκρός είναι ο 38-χρονος κιμπορντίστας και παραγωγός Ikey Owens, περισσότερο γνωστός από την συμμετοχή του στους Mars Volta για μία περίπου δεκαετία, αλλά και σε σχήματα όπως οι Free Moral Agents, Look Daggers και De Facto.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Periodico Digital, το άψυχο σώμα του σπουδαίου μουσικού βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη πόλη Puebla του Μεξικό, μαζί με αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί όμως ακόμη τα αίτια του θανάτου του.

Η θλιβερή είδηση έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της επίσημων σελίδων του Jack White στο διαδίκτυο, καθώς ο Owens περιόδευε αυτές τις μέρες με την μπάντα του White στην χώρα της Κεντρικής Αμερικής.
Ο Owens είχε συμμετάσχει κατά καιρούς σε πολλούς δίσκους ως guest μουσικός, με αποκορύφωμα τις συμμετοχές του την φετινή χρονιά στο "Lazaretto" του Jack White, το "Once More 'Round The Sun" των Mastodon και το "Great Western Valkyrie" των Rival Sons.
Μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του ήταν στην τηλεοπτική εκπομπή The Ellen Show, στο πλευρό του White, για τις ζωντανές εκτελέσεις των "Would You Fight for My Love" και "Alone in My Home".
Πηγή:rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->