GRAND OPENING 30 ΧΡΟΝΙΑ DISCO BARBARELLA !!! Δευτέρα 27-10-2014 - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

GRAND OPENING 30 ΧΡΟΝΙΑ DISCO BARBARELLA !!! Δευτέρα 27-10-2014

GRAND OPENING 30 ΧΡΟΝΙΑ DISCO BARBARELLA !!!
 Δευτέρα 27-10-2014

 Θα βρισκόμαστε στην μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει διοργανωθεί ως τώρα από τον DJ Petro Bratako Barbarella Presents, με πολλά χάπενινγκ, και φυσικά με τα καθιερωμένα βραβεία DJs the best Disco in town. 
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ονόματα όπως: 
Petros Bratakos Το 1981 στην Λεωφόρο Συγγρού 253, ανοίγει μια disco με το όνομα MISS ATHENS ATHENS, και δίπλα ακριβώς ανοίγει μια άλλη θρυλική disco η VIDEO. Το καλοκαίρι του 1983 όμως και ενώ η Aθήνα είχε γεμίσει ντισκοτέκ κάνει το μεγάλο μπαμ ς μια από τις μεγαλύτερες ντισκοτέκ της Ελλάδας.
Και το όνομα αυτής. . .DISCO BARBARELLA !!!!
Έτσι τον Σεπτέμβρη του '83 κάνει εγκαίνια μια Discotheque, που έγραψε ιστορία στην Aθηναϊκή vύχτα...Η τεράστια επιβλητική ταμπέλα που δέσποζε στην Συγγρού δεν ήταν τίποτα μπροστά σ' αυτό που έβλεπες μπαίνοντας μέσα... 
Μια τεράστια πίστα -ίσως η μεγαλύτερη- της Αθήνας, 100 ολόκληρων τετραγωνικών, σε Αμερικάνικο στυλ, ένας τρομερός ήχος (4 way system by CARVER, 20 KW sound output), τα τρία διαφορετικά stage με ξεχωριστή διακόσμηση, τα αμέτρητα φωτιστικά με τις discoball και τα σχέδια από φωτοσωλήνες με νέον, καθώς και ένας τεράστιος επιβλητικός καθρέφτης, άφηνε άφωνο τον κόσμο που δίψαγε για χορό.
Από όλες τις γωνιές της Αθήνας - κι όχι μόνο - άρχισε να συρρέει κόσμος να διασκεδάσει. Παίρνοντας μάλιστα τον τοπ DJ της εποχής Πέτρο Μπρατάκο, ο οποίος δούλευε στον θρυλικό Απόλλων στην Πλάκα, η Barbarella έγινε αμέσως το στέκι όλων των Aθηναίων. Η ντίσκο φυσικά ήταν κάθε μέρα ανοικτή, καθώς τις Δευτέρες ερχόντουσαν κυρίως τουρίστες από τα κοντινά ξενοδοχεία της εποχής. Είχε φτάσει μάλιστα να είναι γεμάτη ακόμα και τις Δευτέρες με πάνω από 500 άτομα!
Τα Σαββατοκύριακα, γινόταν απλά το αδιαχώρητο...Η μουσική που έπαιζε ήταν κυρίως ποπ επιτυχίες της εποχής, εμπορικά rock και φυσικά Disco, Funk & Italo Disco. Η είσοδος το 85-86-87 ήταν χίλιες δραχμές, και περιλάμβανε ποτό στο οποίο αναλογούσαν οι 600 δραχμές από το εισιτήριο εισόδου. Πολλές ταινίες της εποχής όπως το Θηριοτροφείο Αρρένων του Ζερβού, και πολλές άλλες γυρίστηκαν στην Barbarella. Επίσης και πολλά βίντεο κλίπ γυρίστηκαν στην Disco Barbarella (Sunday Club, Charitodiplomenos κτλ).
Το 1988 ο Petros Bratakos αποχωρεί από την Barbarella, και την θέση του παίρνει άλλος DJ. Αρκετά σχολεία της εποχής προτιμούσαν την Barbarella για τις χοροεσπερίδες τους, ενώ πάρτι διοργάνωναν και πολλά νεανικά περιοδικά, καθώς και διάφοροι Σύλλογοι & Σωματεία. Στα τέλη του '80 η μουσική άρχισε να αλλάζει, και μετά το 1990 οι περισσότερες ντίσκο έκλεισαν. Η Barbarella έχοντας φανατικό κοινό το disco barbarella fun club ήταν η τελευταία ντίσκο που έκλεισε το 1994, αφήνοντας ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στην Αθηναϊκή νύχτα... Η disco barbarella επέστρεψε το 2010 (ύστερα από πρωτοβουλία του Πέτρου Μπρατάκου & απαίτηση πολλών φίλων της), και συγκεκριμένα στις 28.12.2010, με ένα επετειακό πάρτυ, ακριβώς δίπλα από την παλιά Barbarella (στον χώρο της πρώην Video Disco), γιορτάζοντας την πιο πετυχημένη αναβίωση. Πάνω από 20 DJ's της δεκαετίας '80 προσκλήθηκαν και παρευρέθησαν στο επετειακό πάρτυ, στο οποίο τους απονεμήθηκαν βραβεία, καθώς και ένας μεγάλος διαγωνισμός χορού με συμμετέχοντες πολλούς γνωστούς παλιούς καρεκλάδες και φιγουρατζήδες, καθώς και νεότερους λάτρεις του χορού και της συγκεκριμένης μουσικής!
Την εκδήλωση την τίμησαν πάνω από 1200 άτομα, και αυτό ήταν αρκετό για να πάρει την απόφαση ο Πέτρος, να το συνεχίσει, εντάσσοντας στο δυναμικό της και έχοντας στο πλευρό του & στην θέση του Γενικού Διαχειριστή, petros bratakos με εμπειρία στον χώρο της διοργάνωσης και των εκδηλώσεων, αποτελώντας έτσι ένα δίδυμο που έχει κάνει μέχρι στιγμής τα πιο πετυχημένα και πολυάριθμα πάρτυ!
Έκτοτε η Disco Barbarella, κάνει πάρτυ κάθε τρίμηνο περίπου, με τεράστια απήχηση και αποδοχή από τον κόσμο! Τα πάρτυ της , με το ύφος και το στυλ της θρυλικής ντίσκο, έχοντας πλέον μεγάλη επιτυχία, δείχνουν ότι αυτή η εποχή δεν θα πεθάνει πότε...
Όλα αυτά όμως δεν θα ήταν εφικτά δίχως την απόφαση για την έναρξη των πιο πετυχημένων πάρτυ, της αναβίωσης της δεκαετίας '80 και της disco barbarella, από τον Πέτρο Μπρατάκο! Για αυτό τον λόγο αξίζει να αναφερθούν κάποια στοιχεία, για να γνωρίζουν και οι νεότεροι φίλοι, μια σύντομη βιογραφία του Πέτρου.
Ο Πέτρος ξεκίνησε την καριέρα του από την φημισμένη disco Dolce Vita (Variete) το 1977. Εν συνεχεία μετακόμισε στην θρυλική Disco Apollon της Πλάκας το 1979. Σειρά είχαν οι Disco Mecca το 1980 και Disco Karyatides το 1981, για να ακολουθήσει η απογείωση της καριέρας του, με μια γεματη 5ετία στην Disco Barbarella (Miss Athens Athens), από το 1983, έως το 1988. Το βιογραφικό του έρχονται να συμπληρώσουν πολλές ακόμα ντίσκο όπως η Disco Smile στην πανέμορφη Πάρο, το B-52, η Joy, καθώς και η μεγαλύτερη disco της Αγγλίας (χωρητικότητας 2000 ατόμων), η disco Astoria του Λονδίνου, το 1997-1999...
ΣΠΑΝΙΟ ΥΛΙΚΟ....~ Greg Staikos Σταυρος Κιπ~ Oikonomou John~ Nick Tsagalidis~Panos Backto Disco~Panos Anadromi~George Tsigopoulos~ ~ Vasilis Sperantzas Iraklis Hak Verdi manager director floorfiller~ Eleftherios Bratakos. Και κόσμος από τα http://www.zougla.gr/blog/article/1085801ΜΜΕ και τον καλλιτεχνικό χώρο. 
Και φυσικά όλους εσάς που στηρίζετε εδώ και 6 χρόνια με τη παρουσία σας τον Πέτρο Μπρατάκο και την Disco Barbarella. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, σας περιμένουμε και σας υποσχόμαστε ατελείωτο κέφι και χορό μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα Grand opening που θα συζητηθεί πολύ.

Χορηγοί Επικοινωνίας:
DISCOMANIA RADIO&PORTAL www.discomaniaradio.com Discomania
Galaxiasfm Amfissa – Disco forever Disco 80's Pantazonas.grPopagandahttp://tunein.com/radio/nJoy-Radio-Greece-s214594/
Λεωφόρος Συγγρού 137 ΠΡΩΗΝ PLAYBOY RESERVE 6946709603
 EIΣΟΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΤΟ 10 ευρω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->