ΑNΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ - ΜΑΓΟΣ(NEW DIGITAL SINGLE) - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΑNΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ - ΜΑΓΟΣ(NEW DIGITAL SINGLE)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΑNΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ - ΜΑΓΟΣ(NEW SINGLE)


Ο ΑNΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ μας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Τρελός Επαναστάτης». Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται συνολικά 10 δημιουργίες με προδιαγραφές επιτυχίας, όλα σε στίχους μουσική και ερμηνεία του Αναστάση Κουλούρη, τραγούδια χορευτικά, νοσταλγικά, λαϊκά αλλά και έντεχνες μπαλάντες. Στη νέα αυτή δουλειά περιλαμβάνεται και το «Να την αγαπάς», η νέα επιτυχία που έγραψε ο Αναστάσης Κουλούρης και ερμηνεύει μαζί με το Βασίλη Τερλέγκα σε ένα εξαιρετικό ντουέτο, το οποίο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ένα μοναδικό ερωτικό μοντέρνο λαϊκό τραγούδι. 

Ο ΑNΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ έρχεται σήμερα άκρως ανανεωμένος και μας παρουσιάζει ένα από τα νέα του τραγούδια με τίτλο ΜΑΓΟΣ Άκρως καλοκαιρινό, χορευτικό και ανεβαστικό τραγούδι για τους λάτρεις του είδους και υπόσχεται να γίνει το απόλυτο hit του καλοκαιριού!!!, και μας προδιαθέτει να χορέψουμε...!!! 

Ο ΑNΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ είναι εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς των τραγουδιστών που με την παρουσία τους στηρίζουν δυναμικά την δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση.Ενας ξεχωριστός τραγουδιστής επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του με ένα cd που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τoν ίδιo όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε στο youtube το VIDEO CLIP Στο link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->