ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΠΑΝΟΣ-ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ-(6-2014)NEW DIGITAL SINGLE - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΠΑΝΟΣ-ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ-(6-2014)NEW DIGITAL SINGLE

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΠΑΝΟΣ-ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ-(6-2014)NEW DIGITAL SINGLE


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΠΑΝΟΣ έρχεται σήμερα άκρως ανανεωμένος και μας παρουσιάζει το καινούριο του digital single με τίτλο ΄΄ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ΄΄Άκρως καλοκαιρινό, χορευτικό και ανεβαστικό τραγούδι για τους λάτρεις του είδους και υπόσχεται να γίνει το απόλυτο hit του καλοκαιριού!!!

΄΄Αναντικατάστατη δεν υπάρχει στη ζωή μας Όλο κάποια θα βρεθεί για ν'αγγίξει τη ψυχή μας Με τους φίλους μου θα βγω όλα γύρω να τα σπάσω Μ'έφτασε στα χαμηλά ,μα ψηλά πάλι θα φτάσω΄΄ 

Στίχοι –Μουσική-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΠΑΝΟΣ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΠΑΝΟΣ είναι εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς των λαϊκών τραγουδιστών που με την παρουσία τους στηρίζουν δυναμικά την δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση.

Ενας ξεχωριστός λαϊκος τραγουδιστής επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τoν ίδιo όλα αυτά τα χρόνια.

Γνωστό πρόσωπο στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του που αν και κινείται κυρίως στο λαϊκό χώρο, περιέχει μουσικές εκπλήξεις.

Αναζητείτε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού

Δείτε στο youtube το VIDEO CLIP Στο linkΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->