ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΙ(5-5014)ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΙ(5-5014)ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Κωνσταντίνος Αναστασιάδης
“Μαγικό Φιλί”, η νέα του επιτυχία


Το υπόβαθρο

Ο Κωνσταντίνος Αναστασιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Παρά το γεγονός οτι κανείς άλλος στην οικογένειά του δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι, ο Κωνσταντίνος, έδειξε από μικρός την προτίμησή του στην τέχνη της μουσικής. Οι σπουδές του στη φωνητική για επτά χρόνια (με δασκάλους τον Χρήστο Λυριτζή και τον Ακη Δείξιμο), στην κιθάρα για οκτώ χρόνια και στο σολφέζ dictee για πέντε χρόνια, το αποδεικνύουν Το πτυχίο θεωρίας - αρμονίας δίνει στον νεαρό Κωνσταντίνο τις καλλιτεχνικές του βάσεις, ο ίδιος, ωστόσο, πάντα ανήσυχος σπούδασε και κατέχει πτυχίο και στον τομέα musicsoundtechnology.

Τα βήματα του στο τραγούδι

To 2010, o Κωνσταντίνος, αποφασίζει να συμμετάσχει στην τηλεοπτική διαδικασία - talentshow "X - FACTOR" και γίνεται δεκτός με εξαιρετικές κριτικές από την επιτροπή που τον επιλέγει για τα "live" και με μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό που τον αγκαλιάζει και τον επιδοκιμάζει.
Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει ως το τέλος (συμμετείχε σε δέκα live), σίγουρα, όμως, κέρδισε μια πολύ σημαντική εμπειρία και πάνω απ΄ όλα την αγάπη του κόσμου. Μια αγάπη που θα τον ακολουθεί και στις live εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η Επιστροφή

Ο Κωνσταντίνος Αναστασιάδης κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο “Μαγικό Φιλί” σε στίχους του Γιάννη Μαλλιά και μουσική του Γιώργου Γαλανού. Το “Μαγικό Φιλί” ισορροπεί ανάμεσα στο καλοκαίρι και στις μπαλάντες, προσφέροντας μας μία καλοκαιρινή ερωτική μπαλάντα που θα γεμίσει το καλοκαίρι μας. Το τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε στο επίσημο κανάλι της DiodosMusic στο Youtube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->