Αφιέρωμα στους "Mute Tale" - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αφιέρωμα στους "Mute Tale"



Οι “Mute Tale” δημιουργήθηκαν το Νοέμβριο του 2010 στην Αθήνα από τον κιθαρίστα Κώστα Καρακώστα .Στη συνέχεια προστέθηκε η Αννού (φωνητικά) και αργότερα ο Αντώνης Φίλης (drums) και ο Λεωνίδας Φιλίντας(μπάσο).

’Ολοι μετρούσαν χρόνια μουσικών σπουδών και επαγγελματικής ενασχόλησης σε διάφορες σκηνές της Ελλάδας και όλοι προέρχονταν από άλλες μπάντες. Η ιδιαιτερότητα αυτής της σύνθεσης ήταν το ότι κάθε μέλος είχε διαφορετικά ακούσματα και πρότυπα από τα υπόλοιπα.Κώστας,classic rock, η Αννού metal, ο Αντώνης Jazz-Latin και Λεωνίδας funk,όμως όλοι ήθελαν με επίκεντρο το σεβασμό στη μουσική να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό, κάτι που να περιέκλυε την προσωπική τους ταυτότητα ή καλύτερα τον εαυτό τους .

Κατά περιόδους συνεργάστηκαν και με άλλους αξιόλογους μουσικούς για τις ανάγκες των ζωντανών εμφανίσεών τους(Νίκο Ρουσσάκη,Μιχάλη Μανιάτη,L.J Strat,David Rundle,Στέφανο Γεωργιτσόπουλο,Πέτρο Φουντουκίδη,Βαγγέλη Κορακά,Γιώργο Κυδωνάκη,Γιώργο Τσολάκο),με το όνομα “Μute”σε σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας,με hard rock,metal διάθεση.

Το Σεμπτέμβριο του ’12 η Αννού τους παρουσίασε ένα τραγούδι που είχε γράψει,απλά με μια κιθάρα. Στίχοι λυρικοί, αλοιγορικοί, μουσική αφαιρετική, άρεσε σε όλους και κάπως έτσι όλα ξεκίνησαν…Τα τραγούδια τους δε φοράνε ταμπέλες είδους, αλλά ψυχής και οι ίδιοι δεν τα κατατάσουν σε συγκεκριμένο ύφος .

Καταλυτική για την μετέπειτα πορεία τους στάθηκε η γνωριμία τους με τον dr.Μάκη Τσελέντη,έναν καταξιωμένο μουσικό και παραγωγό που υλοποίησε το όνειρο και τους άνοιξε την πόρτα στο κομμάτι δισκογραφία….,ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις τους κάνοντας και μια μικρή αλλαγή στο όνομά τους, σε MUTE TALE.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->