Η ΖAZ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ 03 Σεπτεμβρίου 2013 | Θέατρο Λυκαβηττού > Κέντρο Αθήνας - Μουσική Πυξίδα

Τελευταία Νέα:

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΖAZ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ 03 Σεπτεμβρίου 2013 | Θέατρο Λυκαβηττού > Κέντρο Αθήνας



Η Ζaz και η Μαριέττα Φαφούτη στο θέατρο Λυκαβηττού 
Η βραδιά θα ανοίξει με την Μαριέττα Φαφούτη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ζaz.

Ως βάση της, η Ζαζ, έχει την jazz μουσική, αλλά με ένα ύφος που συνδυάζει τσιγγάνικες επιρροές, αυθεντικό chanson και σύγχρονες pop αναφορές. Το μεγαλύτερο εφόδιό της, ωστόσο, είναι η χαρακτηριστική, προικισμένη φωνή της, που δείχνει να είναι πλασμένη ακριβώς για να ζει τραγουδώντας.

Με νέα τραγούδια αλλά και με την γνωστή αγάπη της να διασκευάζει γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια από το γαλλικό και όχι μόνο ρεπερτόριο, έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Λυκαβηττού.

Όσο για την Μαριέττα Φαφούτη, ύστερα από τις ξέφρενες Kookoobadi Nights, μαζί με την 8μελή μπάντα της, έρχονται να σκορπίσουν το φως με τη φρέσκια, καλοκαιρινή διάθεση η οποία παίρνει τον τίτλο της από το ομώνυμο single… Become the sun! Έχοντας στα χέρια της ένα album, το Homemade Joy, το οποίο βρέθηκε στην κορυφή των Ελληνικών Top 5 με τους καλύτερους δίσκους για το 2012, και ένα single, το Kookoobadi, το οποίο αναδείχθηκε τραγούδι της χρονιάς και κατέκλυσε όλα τα ραδιόφωνα, η Μαριέττα έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το 3ο της album το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2013.

Μαζί της παίζουν: Ευαγγελία Ξυνοπούλου: φωνή, Εύη Κουρτίδου: φωνή, Παναγιώτης Ζούγρος: φωνητικά-κρουστά | Κώστας Χαλιώτης- ντραμς | Θοδωρής Ζευκιλής- μπάσο, φωνητικά | Δημήτρης Σιάμπος-κιθάρες | Γιώργος Ζαρέας- τρομπόνι | Ρένος Παπασταύρος- πλήκτρα, sampling

Πρόγραμμα συναυλίας:
20.15 Marietta Fafouti and Band - Become the Sun summer tour
21.15 Zaz - Recto Verso world tour

 Θέατρο Λυκαβηττού > Κέντρο Αθήνας
Διεύθυνση: Λυκαβηττός
Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2013, ώρες: 20:15

 Εισιτήρια:
Κανονικό: 35€
Φοιτητικό: 25€
Πληροφορίες: 210-6980044
Προπώληση: Public και Παπασωτηρίου.

Πηγή: artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

2Η ΦΩΤΟ
-->